Τετάρτη 6 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 50
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Με το ΚΚΕ μπροστά - κόντρα στο ρεύμα υποταγής και αυταπατών

Διήμερο Φεστιβάλ της Οργάνωσης ΑΕΙ - ΤΕΙ Λάρισας της ΚΝΕ σήμερα και αύριο

Με σύνθημα «Με το ΚΚΕ μπροστά - κόντρα στο ρεύμα υποταγής και αυταπατών» η Νομαρχιακή Οργάνωση ΑΕΙ - ΤΕΙ Λάρισας της ΚΝΕ διοργανώνει διήμερο Φεστιβάλ στους χώρους του ΤΕΙ Λάρισας και της Βιοχημείας, σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

Σήμερα Τετάρτη

ΤΕΙ Λάρισας (γήπεδα μπάσκετ)

12.00 - 15.00: «Τουρνουά μπάσκετ 3Χ3, για μια ζωή ολόκληρη όχι με δόσεις». Θα γίνουν χαιρετισμοί εκ μέρους του ΝΣ ΑΕΙ - ΤΕΙ Λάρισας της ΚΝΕ και του Εθνικού Συμβουλίου κατά των ναρκωτικών (ΕΣΥΝ).

17.00 - 18.00: Τουρνουά μπάσκετ 3Χ3, τελική φάση.

18.30: Συζήτηση με θέμα «Οι θέσεις και το πλαίσιο πάλης του ΚΚΕ για τα προβλήματα της νεολαίας». Θα μιλήσει ο Θανάσης Μπιζαϊντές, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Αύριο Πέμπτη, 7 Ιούνη

ΤΕΙ Λάρισας (γρασίδια)

12.00: «Αναλύοντας την καπιταλιστική κρίση και τις αιτίες της μέσα από τις εκδόσεις της "Σύγχρονης Εποχής"» (Βιβλιοπαρουσίαση «Το γαλάζιο Τετράδιο» του Εμμανουήλ Καζακέβιτς).

Αίθουσα Βιοχημείας

19.00: Προβολή της ταινίας «Ο Μεγάλος δικτάτωρ», με αφορμή την επανέκδοσή της και μικρό αφιέρωμα στον Τσάρλι Τσάπλιν.

21.30: Πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

22.00: «Η μέρα εκείνη δεν θα αργήσει...», αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο από μουσικό σχήμα της ΚΝΕ, θα ακολουθήσει πρόγραμμα με επιλογές από το προοδευτικό ελληνικό τραγούδι.

(Στους χώρους θα υπάρχουν θεματικά ταμπλό και θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο).

Η ΚΝΕ καλεί όλους τους φοιτητές και σπουδαστές των εργατικών λαϊκών οικογενειών, στις κρίσιμες μάχες του επόμενου διαστήματος, να δώσουν δύναμη στη δύναμή τους: «Προχωράμε κόντρα στο ρεύμα της υποταγής και των αυταπατών. Στις 17 Ιούνη ψηφίζουμε - ισχυροποιούμε το ΚΚΕ, ο λαός και τα παιδιά του μπορούν να γίνουν πρωταγωνιστές των εξελίξεων προς όφελος των δικών τους αναγκών και ενάντια στους εκμεταλλευτές τους. Η ελπίδα για το μέλλον των νέων ανθρώπων βρίσκεται σε αυτό το δρόμο!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ