Παρασκευή 8 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 46
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ: Η επιτροπή του Συμβουλίου Επικρατείας έκανε δεκτό αίτημα του Δήμου Σοφάδων Καρδίτσας σχετικά με την πρόσληψη 116 ατόμων με δίμηνες συμβάσεις εργασίας στα Λουτρά Σμοκόβου και της Δρανίστας - Καΐτσας. Επίσης, γνωμοδότησε υπέρ της πρόσληψης 30 γυμναστών με δίμηνες συμβάσεις για τις ανάγκες του αθλητικού camp του Δ. Γαλατσίου, καθώς και 14 ατόμων σε τουριστικά και αρχαιολογικά περίπτερα. Τέλος, το ΣτΕ επέτρεψε στον ΟΑΕΔ να προχωρήσει τις διαδικασίες για να εκδοθεί προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομισθίου εκπαιδευτικού προσωπικού για το σχολικό έτος 2012-2013 για τις Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας του Οργανισμού.

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ διενεργείται από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων μετά από παραγγελία του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, με σκοπό τη διερεύνηση λήψης παράνομων επιδομάτων τυφλότητας από πολίτες της Ζακύνθου. Από τον έλεγχο των στοιχείων συγκεκριμενοποιήθηκαν 682 περιπτώσεις προσώπων για τις οποίες διεξάγεται δικαστική πραγματογνωμοσύνη από ιατρούς οφθαλμίατρους - πραγματογνώμονες του Πρωτοδικείου Πατρών.

ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ: Εκλέχτηκε το 15μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών. Στο νέο ΔΣ της ΕΔΕ εκλέχτηκαν οι Γ. Μανωλίδης, Γ. Ευστρατιάδης, Β. Θάνου Χριστοφίλου, Π. Λυμπερόπουλος, Ν. Σαλάτας, Κ. Βουλγαρίδης, Δ. Βλάχος, Ι. Παπαϊωάννου, Μ. Στενιώτη, Β. Πάπαρης, Χριστοφ. Σεβαστίδης, Χαρ. Σεβαστίδης, Μ. Σιμίτση - Βετούλα, Π. Στραγάλης και Στ. Γκάρα - Δημουλέα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ