Πέμπτη 14 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ' ΟΜΙΛΟΣ
Αγώνες - κλειδιά

Ρευστή είναι η κατάσταση στον τρίτο όμιλο μετά το πέρας της πρώτης αγωνιστικής. Σήμερα στα γήπεδα της Πολωνίας (σε Πόζναν και Γκτανσκ) θα γίνουν δυο αναμετρήσεις, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής, που θα ξεκαθαρίσουν αρκετά την υπόθεση πρόκριση.

ΙΤΑΛΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ (19.00 ΕΤ1)

Με τον αέρα της πρώτης θέσης στον όμιλο η Κροατία με νίκη θα σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης. Ο προπονητής της ομάδας Σλάβεν Μπίλιτς αναφέρθηκε στην καλή ψυχολογία της ομάδας αλλά και στις δυσκολίες του παιχνιδιού κόντρα σε μια υπολογίσιμη δύναμη όπως χαρακτήρισε την Ιταλία. Αισιοδοξία μετά την ισοπαλία αλλά και την εμφάνιση κόντρα στην κάτοχο του τίτλου Ισπανία υπάρχει και στους «Ατζούρι», με τον τεχνικό της ομάδας Τζέζαρε Πραντέλι να κάνει λόγο για καθοριστική στροφή.

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΙΡΛΑΝΔΙΑ (21.45 ΕΤ 1)

Να ρεφάρει το στραβοπάτημα της 1ης αγωνιστικής αλλά και την ευκαιρία για μια καλή εμφάνιση ψάχνει η κάτοχος του τίτλου Ισπανία κόντρα στους Ιρλανδούς. Ο Ντελ Μπόσκε πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να δείξει η ομάδα τα προσόντα της, ενώ στην αντίπερα όχθη οι πεισματάρηδες Ιρλανδοί διά στόματος του αρχηγού Ρόμπι Κιν τονίζουν ότι έχουν την δυνατότητα να πάρουν ακόμη και τη νίκη.

  • Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Κροατία 3, Ισπανία 1, Ιταλία 1, Ιρλανδία 0.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ