Δευτέρα 18 Ιούνη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΝΗΣ 2012
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ
«Ευρωμονόδρομος» και ξερό ψωμί

Η παραμονή της χώρας στη λυκοσυμμαχία κοινός τόπος όλων, στις δηλώσεις μετά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος

«Εύχομαι και ελπίζω η ψήφος του ελληνικού λαού να μας οδηγήσει στο σχηματισμό μιας σταθερής κυβέρνησης που θα επιληφθεί αμέσως για την επίλυση των προβλημάτων που βασανίζουν τον ελληνικό λαό», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρ. Παπούλιας.

Από την πλευρά του ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Π. Πικραμμένος, δήλωσε «βέβαιος ότι οι Ελληνες συμπολίτες μου γνωρίζουν το μέγιστο διακύβευμα της σημερινής εκλογικής αναμέτρησης και ότι από τις εκλογές αυτές θα προκύψει, το συντομότερο δυνατό, η νέα κυβέρνηση που θα ασχοληθεί με τα προβλήματα του τόπου τα οποία αναδείχθηκαν κατά την προεκλογική περίοδο».

«Σήμερα μιλάει ο ελληνικός λαός. Αύριο ξεκινά μια καινούργια εποχή για την Ελλάδα», είπε ο Αντ. Σαμαράς, ενώ ο Αλ. Τσίπρας αναλώθηκε σε βερμπαλισμούς, του τύπου «το μέλλον ανήκει στους κομιστές της ελπίδας» και σε διακηρύξεις ευρω-λαγνείας, για «μια Ελλάδα ισότιμο μέλος μιας Ευρώπης που αλλάζει». Ο Ε. Βενιζέλος δήλωσε ότι «πρέπει αύριο η χώρα να έχει κυβέρνηση» και επανέλαβε την πρόταση για «κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης».

Ο Π. Καμμένος εμφάνισε το κόμμα του σαν φορέα αξιών που είναι «πιο δυνατές από τους τραπεζίτες και τους τοκογλύφους», και ταύτισε τη νίκη της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου με τη μάχη που δίνει και ο ίδιος για παραμονή της χώρας στο ευρώ. «Οι Ελληνίδες και οι Ελληνες ψηφίζουν σήμερα με ελπίδα, χωρίς φόβο, με θέληση, αλλά και διεκδίκηση, για να περπατήσει η χώρα μπροστά», είπε ο Φ. Κουβέλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ