Τρίτη 6 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
Τηλεόραση
Τα ποιήματα του «Τρίτου»

Με την ποιήτρια Δήμητρα Χριστοδούλου ολοκληρώνεται η σειρά των εκπομπών - εκδηλώσεων «Οι Τρίτες του Τρίτου», που διοργανώνονται με τη σύμπραξη του Τρίτου Προγράμματος της ΕΡΑ σε συνεργασία με το «Θέατρο Εξαρχείων».

Οι εκδηλώσεις που μεταδίδονται απευθείας από το Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ είναι αφιερωμένες σε Ελληνες ποιητές και πεζογράφους και εντάσσεται στην προσπάθεια του Τρίτου να ξεφύγει από τα στενά πλαίσια του στούντιο και οι εκπομπές του να έχουν ένα γενικότερο χαρακτήρα.

Ετσι σήμερα στις 9 το βράδυ, τα ερτζιανά θα «γεμίσουν» με τα ποιήματα της Δήμητρας Χριστοδούλου, που είναι μία από τις σημαντικότερες γυναικείες παρουσίες στο χώρο της ποίησης τα τελευταία 25 χρόνια. Χωρίς καμία επιδίωξη εντυπωσιασμού φέρνει στην επιφάνεια ψυχικές και πνευματικές καταστάσεις που λιμνάζουν στο χώρο του υποσυνείδητου με τρόπο λιτό, απέριττο και κυρίως νηφάλιο.

Για το έργο της Δημ. Χριστοδούλου, θα μιλήσει ο ποιητής Κώστας Παπαγεωργίου, ενώ ποιήματά της θα διαβάσει η ηθοποιός Γιώτα Φέστα. Να σημειωθεί ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ