Παρασκευή 29 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις ενάντια στα ναρκωτικά

Από τις φετινές εκδηλώσεις του παραρτήματος Κέρκυρας του ΕΣΥΝ
Από τις φετινές εκδηλώσεις του παραρτήματος Κέρκυρας του ΕΣΥΝ
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις φορέων ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, με αφορμή την «Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών». Συγκεκριμένα:

  • Το Παράρτημα Κέρκυρας του ΕΣΥΝ συνεχίζει τις εκδηλώσεις του, στις 9.15 μ.μ. Σήμερα, Παρασκευή στην Πάνω Πλατεία συζήτηση με θέμα «Κρίση και ναρκωτικά» με τον Κώστα Αρβανίτη, δημοσιογράφο μέλος του ΔΣ του ΚΕΘΕΑ. Αύριο, Σάββατο Κάτω Πλατεία 4μ.μ. - 8:30 μ.μ. παιδικό ποδοσφαιρικό τουρνουά και φιλικό παλαιμάχων ΑΟ Κέρκυρα - Ολύμπου. Κυριακή 1 Ιούλη «Τα μαγικά μαξιλαράκια» (θεατρικό του 4ου Γυμνασίου Κέρκυρας).
  • Το παράρτημα Πάτρας του ΕΣΥΝ και ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος στην πλατεία Ελευθερίας (Προσφυγικά) συνδιοργανώνουν εκδήλωση αύριο, Σάββατο με χορευτικά και μουσικά σχήματα, στις 9 μ.μ., με χορούς απ' όλη την Ελλάδα και λαϊκό γλέντι με το μουσικό συγκρότημα του Συνδέσμου. Την ίδια μέρα το παράρτημα Πάτρας στις 8.30 μ.μ., συνδιοργανώνει με τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Αγ. Διονυσίου στην πλατεία Νόρμαν εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών με μουσικά σχήματα & προβολή ταινίας.
  • Την Kυριακή 1 Ιούλη, στο Δημοτικό Στάδιο της Καισαριανής, στις 6 μ.μ., και με αφορμή την επέτειο για τα 10 χρόνια λειτουργίας της Μονάδας Εφήβων «ΑΤΡΑΠΟΣ», οι Θεραπευτικές Κοινότητες του ΚΕΘΕΑ «ΣΤΡΟΦΗ», «ΠΛΕΥΣΗ», του «ΘΗΣΕΑ» και του «18 ΑΝΩ», διοργανώνουν ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά που εκτός από τα μέλη των Κοινοτήτων θα συμμετέχουν δημοσιογράφοι και ηθοποιοί. Με το τέλος του τουρνουά στο Σκοπευτήριο Καισαριανής (μπροστά στο κτίριο του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης), στις 9 μ.μ., θα ακολουθήσει συναυλία με τα μουσικά συγκροτήματα της «Ατραπού» του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ και του «18 ΑΝΩ».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ