Σάββατο 30 Ιούνη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FOOTBALL LEAGUE
Φινάλε ανόδου για Πλατανιά

Ο Πλατανιάς πανηγυρίζει την άνοδό του στην Super League για πρώτη φορά στην ιστορία του. Οπως γίνεται αντιληπτό, η σημερινή τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της FOOTBALL LEAGUE έχει τυπική διαδικασία αφού ακόμα και να ηττηθεί την τελευταία αγωνιστική η ομάδα της Κρήτης από την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο» και να κερδίσει η Παναχαϊκή στη Μυτιλήνη την ΑΕΛ Καλλονής, ο Πλατανιάς είναι αυτός που προβιβάζεται καθώς στην ισοβαθμία είναι καλύτερος (δύο νίκες) από την Παναχαϊκή.

Μετά λοιπόν τον Πανθρακικό και τη Βέροια και ο Πλατανιάς τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια της Super League. Το σημερινό πρόγραμμα: ΑΕΛ Καλλονής - Παναχαϊκή (19.00, OTE TV), Καλλιθέα-Πλατανιάς (19.00, OTE TV).

    Ο Πλατανιάς δεν εξασφάλισε την άνοδό του στην Super League μόνο εντός παιδιάς αλλά και εντός γραφείων. Εκεί δηλαδή που συνεδρίασε το Πρωτοβάθμιο Οργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ, για να εξετάσει τις υποθέσεις 7 ΠΑΕ. Πλην του Πλατανιά άδεια πήραν και οι Βέροια, Πανθρακικός (οι άλλες δύο ΠΑΕ που προβιβάστηκαν), Καλλονή, Παναχαϊκή. Αντίθετα, δεν έλαβαν το πιστοποιητικό Καλλιθέα και Πανσερραϊκός.
FOOTBALL LEAGUE 2

Με την διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής συνεχίζονται αύριο τα πλέι οφ της ανόδου. Το σημαντικότερο ματς θα γίνει στον Πύργο όπου ο Πανηλειακός θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο Οικονόμο ενώ στο στάδιο «Π. Μαγουλάς» η Νίκη θα υποδεχτεί τη Ζάκυνθο. Οι αγώνες αρχίζουν στις 18.30. Η βαθμολογία: Οικονόμος 7, Νίκη Βόλου 6, Πανηλειακός 4, Ζάκυνθος 2.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ