Τετάρτη 4 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΚΕΘΕΑ «ΔΙΑΒΑΣΗ»
«Το μεγάλο μας τσίρκο»

Από παλιότερη παράσταση του ΚΕΘΕΑ «Διάβαση», με το σπουδαίο έργο του Ι. Καμπανέλλη «Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού»
Από παλιότερη παράσταση του ΚΕΘΕΑ «Διάβαση», με το σπουδαίο έργο του Ι. Καμπανέλλη «Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού»
Το Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης του Προγράμματος Απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ «ΔΙΑΒΑΣΗ» σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΗΛΙΟΣ» των Δήμων Νέας Σμύρνης - Αγίου Δημητρίου θα παρουσιάσουν σήμερα (9μμ) το πολυπρόσωπο σπονδυλωτό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Το μεγάλο μας τσίρκο», στο ανοιχτό θέατρο του Αλσους Νέας Σμύρνης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Μια θεατρική παράσταση - έργο των μελών της θεατρικής ομάδας του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης, που τον τελευταίο χρόνο μέσα από τη συνεργασία, την ομαδικότητα και την επικοινωνία υποστηρίζουν την προσπάθεια απεξάρτησης των δικών τους ανθρώπων, είτε ως γονείς, αδέλφια, σύζυγοι και δίνουν το δικό τους μήνυμα για ένα διαφορετικό τρόπο ζωής.

Το πρόγραμμα απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ «ΔΙΑΒΑΣΗ» απευθύνεται σε ενήλικες χρήστες ναρκωτικών ουσιών άνω των 21 ετών, εργαζόμενους, φοιτητές και περιστασιακούς, καθώς και στις οικογένειές τους. Οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν, δεν χορηγούνται φαρμακευτικές ή υποκατάστατες ουσίες και δεν υπάρχουν λίστες αναμονής. Οι χρήστες ουσιών μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο Συμβουλευτικό Σταθμό (Φυλής 217 Αθήνα, τηλέφωνο: 210-8626761). Οι γονείς και οι συγγενείς των εξαρτημένων μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης (3ης Σεπτεμβρίου 176, Αθήνα τηλέφωνο: 210-8612604).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ