Τετάρτη 18 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ταξίδι του Πατρίσιο Ροντρίγκες με προορισμό την Ελλάδα -για λογαριασμό του Ολυμπιακού- έχει ξεκινήσει, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ole». Ο Αργεντινός άσος φέρεται ότι αποχώρησε από την προετοιμασία της Ιντεπεντιέντε, μάζεψε τα πράγματά του και έρχεται για να υπογράψει στους νταμπλούχους. Στο μεταξύ, μετά τη Λίβερπουλ και η Αρσεναλ παρουσιάζεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς, σύμφωνα με το «Skysports». Από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ πάντως, χτες, διέψευσαν τις πληροφορίες για αμφότερες τις υποθέσεις.

  • Σήμερα στην Αθήνα, αλλά για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, αναμένεται και ο Μπρούνο Φορναρόλι. Ο Ουρουγουανός φορ, αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις, αναμένεται να γίνει και τυπικά μέλος των «τριφυλλοφόρων». Οι οποίοι, βάσει των χθεσινών πληροφοριών, είναι κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Κουίνσι. Οι δύο πλευρές φέρονται να τα «έχουν βρει» και πλέον απομένει η συμφωνία με την Αλ Σαντ, ομάδα στην οποία ανήκει ο Γκανέζος.
  • Στην ΑΕΚ, θέμα ημερών (αν όχι ωρών) φαντάζει η μετεγγραφή και του Λεονάρντο. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν σε διαπραγματεύσεις με την κορεατική Νταεγού αλλά «στο κόλπο» και μάλιστα δυναμικά μπήκε και η Χιουντάι. Η οποία πλέον παρουσιάζεται ως φαβορί. Από την πλευρά του και ο ποδοσφαιριστής εντείνει τις πιέσεις του για να υπάρξει συμφωνία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ