Σάββατο 28 Ιούλη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Nέος πρόεδρος ο Γ. Μώραλης

Το τυπικό μέρος ολοκληρώθηκε χτες - το ουσιαστικό είχε καταλήξει αρκετά νωρίτερα - και νέος πρόεδρος της Super League εξελέγη ο (αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός), Γ. Μώραλης. Υπέρ του μοναδικού υποψηφίου τάχθηκαν 12 ΠΑΕ και η ΕΠΟ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ δήλωσαν «απών», ενώ πραγματικά απουσίαζαν Ατρόμητος και Δόξα Δράμας. Αναπληρωτής πρόεδρος εκλέχθηκε - με 14 ψήφους υπέρ - ξανά ο (πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης) Γιώργος Μποροβήλος. Επίσης, το ΔΣ του Συνεταιρισμού επικύρωσε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος (θέσεις 12-16), ενώ ΠΑΕ Βέροια, Πανθρακικός, Πλατανιάς επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Στις δηλώσεις του, ο νέος πρόεδρος της Super League, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Μετά από 18 χρόνια εμπειρίας στο ποδόσφαιρο, μου δίνεται η δυνατότητα να προσφέρω και από τη θέση του προέδρου. Σε μια δύσκολη περίοδο, που έχουν επιδεινωθεί τα προβλήματα. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε και θα κάνουμε μια έντιμη προσπάθεια. Θα προσπαθήσω να πείσω τις δύο ομάδες μέχρι τον Μάιο, ότι έκαναν λάθος που δεν με ψήφισαν. Βέβαια, καταλαβαίνω ότι είναι θεμιτό, λόγω της πίεσης που δέχονται».

  • Ανακοίνωση για την εκλογή του Γιάννη Μώραλη ως προέδρου της Σούπερ Λιγκ εξέδωσε ο Παναθηναϊκός υποστηρίζοντας πως η εκλογή του εκπροσώπου της ομάδας του λιμανιού «επιβεβαιώνει» τους φόβους των πράσινων για διακρίσεις στη διάρκεια της σεζόν υπέρ των «ερυθρόλευκων».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ