Τρίτη 31 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
Ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις

Δεκαέξι ομάδες. Δεκάδες μαθητές, αθλητικοί σύλλογοι, νέοι, εργαζόμενοι παίζουν με την ψυχή τους, παίρνοντας μέρος στο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η ΝΟ Χαλκίδας - Θήβας της ΚΝΕ το περασμένο Σάββατο, με σύνθημα «Οχι σε όλα τα ναρκωτικά, ζωή ολόκληρη όχι με δόσεις», στο πλαίσιο του 38ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ».

Η συμμετοχή ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ξεχωρίζουν οι ομάδες από Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης, η ομάδα του Συλλόγου «Παρέμβαση», καθώς και αρκετά σωματεία (τρόφιμα - ποτά, τσιμέντα κ.ά.). Το ίδιο δυναμική και η παρουσία στις εξέδρες.

Το τουρνουά «ανοίγει» με χαιρετισμό από μέλος του ΝΓ της ΝΟ Χαλκίδας - Θήβας. Οι συμμετέχοντες φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις και τα αναμνηστικά τους στο χέρι, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τις 8 Σεπτέμβρη, όπου θα πραγματοποιηθεί το κεντρικό Φεστιβάλ της Οργάνωσης στην παραλία της Χαλκίδας, με συναυλίες, προβολές κ.ά.

  • Σήμερα, Τρίτη στις 9 μ.μ. στον Ορχομενό θα πραγματοποιηθεί προφεστιβαλική εκδήλωση με ομιλήτρια την Παπαγιαννάκη Ελενα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλία, προβολή DVD και έκθεση βιβλίου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ