Τρίτη 31 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ
Στο πόλο το ενδιαφέρον

Την πρώτη νίκη στους φετινούς Ολυμπιακούς θέλει σήμερα η Εθνική ανδρών πόλο κόντρα στην Ιταλία

Associated Press

Την πρώτη νίκη στους φετινούς Ολυμπιακούς θέλει σήμερα η Εθνική ανδρών πόλο κόντρα στην Ιταλία
Την Ιταλία, του παλιού μας γνώριμου Σάντρο Καμπάνια (ομοσπονδιακός από το 2002-08), αντιμετωπίζει σήμερα η Εθνική ομάδα ανδρών του πόλο στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του Α' ομίλου (17.30 ΕΤ 1).

Μετά την ήττα από την πανίσχυρη Κροατία (6-8) οι παίκτες του Αντριτς θα προσπαθήσουν για την πρώτη τους νίκη, κάτι που είναι εφικτό όπως δηλώνει ο Σέρβος τεχνικός αν η ομάδα αγωνιστεί με πείσμα και συγκέντρωση σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι Νίκος Δεληγιάννης και Θοδωρής Χατζηθεοδώρου δηλώνουν: «Μπορούμε τη νίκη απέναντι στην Ιταλία. Απέναντι στην Κροατία λυγίσαμε στο τέλος και φτάσαμε πολύ κοντά στο θαύμα. Αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες να κοιτάξει όλες τις ομάδες ίσια στα μάτια και το έχει αποδείξει». Να σημειωθεί ότι στον πρώτο της αγώνα η Ιταλία επικράτησε της Αυστραλίας με 8-5.

  • ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ (14.00-16.00, ΕΤ1): Ελληνικές συμμετοχές σε έξι κατηγορίες υπάρχουν στην 4η μέρα των αγώνων. Συγκεκριμένα: Στους άνδρες - Κατηγορία 49er: Διονύσης Δήμου - Μανώλης Πατεινιώτης. ΦΙΝ: Γιάννης Μιτάκης. RSX: Βύρων Κακαλάνης. ΣΤΑΡ: Αιμίλος Παπαθανασίου - Αντώνης Τσότρας. ΛΕΪΖΕΡ: Βαγγέλης Χειμώνας. Στις γυναίκες - Κατηγορία ΛΕΙΖΕΡ ΡΑΝΤΙΑΛ: Αννα Αγραφιώτη. RSX: Αγγελική Σκαρλάτου.
  • ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ (12.00, ΝΕΤ): Το πρωί στα προκριματικά των 100μ. ελεύθερο θα αγωνιστεί ο Κριστιάν Γκολομέεφ, ενώ στα 200μ. πρόσθιο επίσης στα προκριματικά (12.40, ΝΕΤ) ο Παναγιώτης Σαμιλίδης.
  • ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ (11.00, ΕΤ1) Σε αγώνα ρεπεσάζ το πρωί (11.00, ΕΤ1) στα ημιτελικά του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών στην κωπηλασία θα αγωνιστούν ο Λευτέρης Κόνσολας με τον Παναγιώτη Μπαγδάνη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ