Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
38ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Ποικιλόμορφες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα

Συνεχίζεται το ταξίδι του 38ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» σε διάφορες πόλεις και γειτονιές με ποικιλόμορφες προφεστιβαλικές εκδηλώσεις, οι οποίες θα κορυφωθούν στις 13, 14 και 15 Σεπτέμβρη στο πάρκο «Αντ. Τρίτσης», στο Ιλιον, ενώ ακριβώς μια βδομάδα νωρίτερα θα γίνουν οι εκδηλώσεις της Θεσσαλονίκης στο πρώην Στρατόπεδο «Παύλου Μελά». Τις επόμενες μέρες διοργανώνονται εκδηλώσεις σε διάφορες περιοχές της χώρας:

  • Αύριο, Παρασκευή στην Αταλάντη με θέμα την ανεργία και ομιλητή τον Παν. Πολίτη. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην Κύμη «Ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά». Θα μιλήσει ο Ν. Τράκος. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει, επίσης, συναυλία και προβολή DVD.
  • Το Σάββατο 4 Αυγούστου στη Σκάλα Ποταμιάς με ομιλητή τον Δήμο Ζαχαριάδη, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ, επίσης θα γίνει λαϊκό γλέντι και προβολή DVD με αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο.
  • Το Σάββατο 4 Αυγούστου στη Σητεία, στην κεντρική πλατεία, στις 8μμ, με ομιλητή τον Γιώργο Γαρυφαλλάκη, μέλος της Συμβουλίου Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επίσης συναυλία με ερασιτεχνικά συγκροτήματα.
  • Στις 6 Αυγούστου στο Λιμένα με ομιλητή την Ελπίδα Αποστολίδου, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, επίσης θα γίνει συναυλία με ελληνική και ξένη ροκ μουσική και προβολή DVD με θέμα την ανεργία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ