Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Τραγικό δυστύχημα

Ενα διώροφο λεωφορείο, το οποίο μετέφερε δημοσιογράφους από το Ολυμπιακό Πάρκο στο ανατολικό Λονδίνο, χτύπησε και σκότωσε έναν ποδηλάτη το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την Μητροπολιτική Αστυνομία της βρετανικής πρωτεύουσας, ο 28χρονος ποδηλάτης εξέπνευσε μία ώρα μετά το δυστύχημα που συνέβη στις 19:45 τοπική ώρα, μόλις 1,5 χιλιόμετρο βόρεια του Ολυμπιακού Σταδίου.

Οπως αναφέρει η Αστυνομία, κανένας από τους δημοσιογράφους που επέβαιναν στο λεωφορείο δεν τραυματίστηκε. Παράλληλα ήδη έχει ξεκινήσει η έρευνα για το πώς συνέβη το δυστύχημα, με τον 60χρονο οδηγό του μοιραίου διώροφου να συλλαμβάνεται με την υποψία της ανθρωποκτονίας λόγω επικίνδυνης οδήγησης.

Θερμόαιμος Αυστραλός

Στο αστυνομικό τμήμα κατέληξε ο Αυστραλός κωπηλάτης, Τζος Μπουθ, αφού συνελήφθη μεθυσμένος και κατηγορούμενος για την εμπλοκή του σε καβγά. Ο Αυστραλός πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο και τραυματίστηκε στο κεφάλι, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές στη βιτρίνα ενός καταστήματος που βρισκόταν δίπλα στον τόπο του σκηνικού. Ο αθλητής, ο οποίος συμμετέχει με την ανδρική ομάδα της χώρας των «καγκουρό» στην οκτάκωπο, αφέθηκε ελεύθερος, αλλά θα χρειαστεί να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ