Τρίτη 7 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Απολογείται ο κατηγορούμενος για επίθεση στην 15χρονη

Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ο 21χρονος που ομολόγησε την επίθεση και το βιασμό της 15χρονης στην Πάρο. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου στη Σύρο όπου και θα απολογηθεί. Είχε προηγηθεί ο εντοπισμός του και η σύλληψή του από διαμέρισμα της Ν. Χαλκηδόνας όπου διέμενε με άλλους δύο άνδρες οι οποίοι και συνελήφθησαν για υπόθαλψη εγκληματία.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 21χρονος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της επίθεσης εναντίον της ανήλικης, μετά από σύγκριση των δειγμάτων γενετικού υλικού από το σπίτι που διέμενε στην Πάρο και από αυτό που βρέθηκε στην 15χρονη. Αμέσως μετά, ξεκίνησαν οι έρευνες εντοπισμού του καθώς, όπως ανακοινώθηκε, είχε φύγει από το νησί, λέγοντας πως έπρεπε να γυρίσει στο Πακιστάν για προσωπική του υπόθεση. Τελικά, εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου σε διαμέρισμα στη Ν. Χαλκηδόνα ενώ - όπως ανακοινώθηκε - είχε αιτηθεί για τον επαναπατρισμό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς πως αρχικά ήθελε να κλέψει το κινητό τηλέφωνο της ανήλικης.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο κατηγορούμενος κατήγγειλε πως τόσο στο Τμήμα όσο και κατά τη μεταφορά του με το πλοίο της γραμμής στο νησί ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει σχηματιστεί δικογραφία εναντίον ενός ειδικού φρουρού κι ενός υπαλλήλου ταχυφαγείου ως υπεύθυνων για τον πρώτο ξυλοδαρμό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ