Τρίτη 14 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συνεχίζει το ξεπούλημα η δημοτική αρχή

Σε ιδιώτη εργολάβο αναθέτει η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης τη συντήρηση του φωτισμού της πόλης. Αφού βύθισε περιοχές της πόλης στο σκοτάδι για κάποιους μήνες, έρχεται τώρα η διοίκηση του Γ. Μπουτάρη να ανακοινώσει την ιδιωτικοποίηση και αυτής της υπηρεσίας. Είχε προηγηθεί η ιδιωτικοποίηση της συντήρησης και επισκευής των απορριμματοφόρων του δήμου.

«Οταν οι δημότες της πόλης βλέπουν κάποια καθυστέρηση ή έλλειψη του δήμου, ας μην κατηγορούν την ανικανότητά του. Επίκειται ιδιωτικοποίηση - ξεπούλημα, μυρίζει μπίζνες η υπόθεση», υπογραμμίζουν οι κομμουνιστές δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Σ. Ζαριανόπουλος και Μ. Κωνσταντινίδης.

Σε σχετική ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι «ξεπούλημα και μπίζνες μυρίζει και το χριστιανικότατο αίσθημα αλληλεγγύης που έχει κατακλύσει διάφορους επιχειρηματίες και έχουν βαλθεί να σώσουν το Δήμο Θεσσαλονίκης από τα δεινά του, με το "αζημίωτο"». Στο σημείο αυτό οι δημοτικοί σύμβουλοι υπενθυμίζουν ότι προσφορά αθηναϊκής εταιρείας για συντήρηση των απορριμματοφόρων κατέληξε στο διαγωνισμό που κέρδισε η ίδια. Στο μεταξύ, άλλη εταιρεία προσφέρει δωρεάν και για δύο μήνες τέσσερα απορριμματοφόρα στο Δήμο Θεσσαλονίκης. «Προφανώς έχει ακούσει τις διαβεβαιώσεις του κ. Μπουτάρη ότι και η αποκομιδή των σκουπιδιών θα δοθεί σε ιδιώτες και κάποιοι λένε να πάρουν θέση», τονίζεται στην ανακοίνωση. Οπως καταλήγει, «τρικομματική κυβέρνηση στην Αθήνα, Γ. Μπουτάρης στη Θεσσαλονίκη, δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο αν δεν τους σταματήσουν οι εργαζόμενοι και ο λαός».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ