Τρίτη 28 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
Περιστατικό τρομοκρατίας από αστυνομικούς

Καταγγελία των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Καισαριανή καταγγέλλουν περιστατικό τρομοκρατίας σε δύο μέλη της ΚΝΕ, κατά τη διάρκεια εξόρμησης με υλικό του Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Συγκεκριμένα, καταγγέλλουν ότι την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, την ώρα που οι δύο ΚΝίτισσες έκαναν εξόρμηση έξω από μεγάλο σούπερ μάρκετ, αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν περάσει ξανά νωρίτερα από το σημείο, τις πλησίασαν και ζήτησαν να κάνουν έλεγχο στα προσωπικά τους αντικείμενα. Οταν τους ρώτησαν το λόγο της ενέργειας «ο ένας από τους αστυνομικούς απείλησε να ασκήσει βία και αποπειράθηκε να αρπάξει το κινητό τηλέφωνο της μιας συντρόφισσας όταν αυτή προσπάθησε να τηλεφωνήσει. Στην συνέχεια, περαστικοί αλλά και μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έσπευσαν στο σημείο που διεξάχθηκε το γεγονός με αποτέλεσμα, κάτω από την κατακραυγή που υπήρξε, οι αστυνομικοί να αποχωρήσουν», καταγγέλλουν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ δηλώνουν ότι «τέτοιες ενέργειες δεν πρόκειται να πτοήσουν τους κομμουνιστές, τα μέλη της ΚΝΕ, τους φίλους και τους οπαδούς του ΚΚΕ, τους εργαζόμενους και φτωχά λαϊκά στρώματα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ