Τρίτη 4 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κινητοποιήσεις δικαστών - εισαγγελέων

Σε πανελλήνια πανδικαστική συγκέντρωση προχωρούν αύριο στις 12.30 το μεσημέρι οι δικαστές και εισαγγελείς στον ισόγειο χώρο του Αρείου Πάγου με ταυτόχρονη διακοπή των συνεδριάσεων στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια, από τις τις 11.30 μέχρι τις 3 το μεσημέρι, διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές στις αποδοχές τους που έφτασαν στο 38%.

Επίσης, στις 17 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιήσουν πανδικαστικές συγκεντρώσεις, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στις υπόλοιπες εφετειακές έδρες και διακοπή των συνεδριάσεων των δικαστηρίων από τις 10 π.μ. μέχρι τις 3 μ.μ.

Ενα βήμα παραπέρα από τις άλλες δικαστικές ενώσεις προχωράει η Ενωση Εισαγγελέων Ελλάδας, καθώς στην έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε εκτός από τη συμμετοχή στις πανδικαστικές συγκεντρώσεις, να θέσει ακόμη και το ενδεχόμενο μαζικών παραιτήσεων. Παράλληλα, η Ενωση Εισαγγελέων σε περίπτωση περαιτέρω περικοπής των αποδοχών τους αποφάσισε να εισηγηθεί στη γενική συνέλευση των μελών της τη διακοπή των τακτικών συνεδριάσεων στα ποινικά δικαστήρια κατά τις ώρες 11.00 έως 15.00, για χρονικό διάστημα που θα αποφασιστεί αργότερα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ