Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ
Αποφασίζει η ΕΠΟ

Το κρεσέντο παρασκηνιακών κινήσεων ολοκληρώθηκε (;) και πλέον η αναδιάρθρωση των κατηγοριών -ώστε από φέτος Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα, Ηρακλής να αγωνιστούν στην Football League- θα κριθεί στο προσκήνιο. Την επίφαση νομιμότητας στο θέμα (να θυμίσουμε πως σχεδόν όλοι οι εμπλεκόμενοι συμφωνούν ότι δεν υπάρχει νομικό έρεισμα) καλείται να δώσει, κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του, το ΔΣ της ΕΠΟ.

Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε («Αθλητικό Metropolis») χθες ο αντιπρόεδρος της διοργανώτριας, Στ. Σφακιανάκης: «Αν είναι θετική η απόφαση της ΕΠΟ και μας δώσει το νομικό έρεισμα, μπορούμε να κάνουμε ΔΣ και πιστεύω πως θα επηρεάσει θετικά τη βούληση των ομάδων. Και η Πολιτεία θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια, από οικονομικής πλευράς. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα κάνει η ΕΠΟ. Αν το πλαίσιο από την ΕΠΟ μας νομιμοποιεί, τότε θα προχωρήσουμε κι εμείς. Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα ξεκαθαρίσει το θέμα».

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφ. Πιλάβιος, φέρεται να δέχεται σωρεία απειλητικών τηλεφωνημάτων. Με τις σχετικές διαρροές να μεταφέρουν και τη θέση του, ότι πλέον δεν μπορεί να επηρεάσει αποφάσεις και η ετυμηγορία είναι θέμα της ψήφου κάθε μέλους στο ΔΣ της Ομοσπονδίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ