Τετάρτη 3 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΕΓΑΣ
Αλλαγή σκυτάλης

Με τη χτεσινή συγκρότηση σε Σώμα του νέου ΔΣ της Ομοσπονδίας ολοκληρώθηκε και τυπικά πλέον το σκηνικό της ανατροπής, όσον αφορά την προεδρία που άρχισε δυο μέρες μετά τις εκλογές και 24 ώρες πριν τη χτεσινή συνεδρίαση του ΣΕΓΑΣ.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Βασίλης Σεβαστής παρά τη νίκη του στις εκλογές του περασμένου Σαββάτου και μάλιστα με ποσοστό 91% των ψήφων έκανε την έκπληξη ...παραχωρώντας επί της ουσίας τη θέση του προέδρου στον Κώστα Παναγόπουλο που είχε έρθει δεύτερος σε ψήφους, τον οποίον πρότεινε για τη θέση αφού προηγουμένως είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να μην είναι ο ίδιος. Μετά τη χτεσινή συνεδρίαση, ο Βασίλης Σεβαστής κατέχει πλέον τη θέση του γενικού γραμματέα της Ομοσπονδίας, ενώ όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις αυτές πήραν οι: Γ. Σταματόπουλος Α` αντιπρόεδρος, Π. Παπαμιχαήλ Β` αντιπρόεδρος, Θ. Βογιαντζής Α` ειδικός γραμματέας, Μ. Καρδάρα Β` ειδικός γραμματέας, Δ. Ανδριόπουλος Ταμίας, Εφορος Θ. Βόσσος.

Πάντως, αν και κάποιες σχετικές φήμες είχαν δει το φως της δημοσιότητας λίγο πριν τις εκλογές του ΣΕΣΑΣ, εντούτοις η αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και δημιούργησε αρκετά ερωτηματικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ