Κυριακή 7 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Κωστάκης ΚΑΝΙΑΡΗΣ
Κωστάκης ΚΑΝΙΑΡΗΣ
ΦΩΤ.

Την 1η Οκτώβρη συμπληρώθηκαν 13 χρόνια από τότε που «έφυγε» ο σύντροφος ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΙΑΡΗΣ.

Στη μνήμη του, ο αδερφός του προσφέρει στο «Ρ» 50 ευρώ.

Θανάσης Κανιάρης

***

ΦΩΤ.

Στις 23 Ιούλη πέθανε στην Ιταλία η συντρόφισσα ΡΙΤΑ ΠΟΤΣΙ - ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ. Ο σύντροφος Διονύσης Γεωργάτος στη μνήμη της προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

Η συντρόφισσα Ρίτα γεννήθηκε το 1950. Υπήρξε στέλεχος του Ιταλικού ΚΚ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της Πανιταλικής Ενωσης Γυναικών έως το 1979. Τα χρόνια της δικτατορίας στην Ελλάδα δούλεψε δραστήρια στην Ιταλία, βοηθώντας στον αντιδικτατορικό αγώνα του ελληνικού λαού.

Η συντρόφισσα Ρίτα ήρθε στην Ελλάδα το 1980. Εγκαταστάθηκε στη Ζάκυνθο και δούλευε ως γιατρός στα χωριά. Εγινε μέλος του ΚΚΕ, συνέχισε τον αγώνα και άρχισε να δημιουργεί τη δική της οικογένεια στο σπιτικό των γέρων Αρβανιτάκηδων. Αργότερα τους γνώρισα. Πάντα με σεβασμό και αγάπη. Ηταν αγρότες. Είχαν διαβάσει για τον Μαρίνο Αντύπα.

Τη συντρόφισσα Ρίτα τη γνώρισα κομματικά την περίοδο 1985-1987 όταν με απόφαση του Πολιτικού Γραφείου ανέλαβα Γραμματέας της Περιοχής Δυτικής Πελοποννήσου, Ζακύνθου - Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Η προσφορά, η καθημερινή δουλειά και βοήθεια της συντρόφισσας Ρίτας στην Οργάνωση της Πάτρας και της γύρω περιοχής ήταν πολύπλευρη και σημαντική. Σαν κομμουνίστρια και γιατρός στην ύπαιθρο της Αχαΐας ήταν πάντα πρόθυμη να τρέξει, να βοηθήσει, ανέβαζε το κύρος και το ρόλο της στο μαζικό γυναικείο κίνημα.

Νομίζω και πιστεύω ότι η συντρόφισσα Ρίτα έζησε σαν μέλος και στέλεχος του ΚΚΕ, σα να είχε γεννηθεί στη Ζάκυνθο, στην Επτάνησο, στην Πάτρα, σε κάποιο χωριό στην Ελλάδα. Αγάπησε την Ελλάδα, το Λαό και την ιστορία του. Εζησε, αγωνίστηκε σαν μέλος και στέλεχος του ΚΚΕ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ
Η δράση, η προσωπικότητα, η κομματικότητα, το ήθος και η σεμνότητα της συντρόφισσας είναι υπόδειγμα κομμουνιστή.

Διονύσης Γεωργάτος

***

2 ΦΩΤ.

Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΣΑΡΟΥ (ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ), αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης που εκτελέστηκε από τους Γερμανούς το 1944 στο Αγρίνιο και του γιου του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΤΣΑΡΟΥ (ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ), πιστού οπαδού του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή και την Κυριακή τελείται το 40ήμερο μνημόσυνό του ο Κώστας Κολυβάς (Μπερδεμπές) προσφέρει μέσω της ΚΟ Λευκάδας του ΚΚΕ 100 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

***

Στη μνήμη των γονιών μου ΑΛΕΚΟΥ και ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, της συζύγου μου ΠΙΤΣΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, καθώς και των αδελφών μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ και ΑΝΔΡΩΝΗΣ - ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρω μέσω ΚΟΒ Αρτέμιδας 120 ευρώ στο Κόμμα μας.

Ο σύντροφος Δημήτρης Παναγόπουλος.

***

ΦΩΤ.

Πέρασαν σχεδόν 8 μήνες από την ημέρα (12.2.2010) που «έφυγε» από τη ζωή η λατρευτή μου σύζυγος ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Κική) ΛΙΛΙΑΚΙΔΟΥ. Στη μνήμη της, στη μνήμη του αδελφού της ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ που «έφυγε» στις 13.2.1974 σε ηλικία 55 χρόνων και ήταν οργανωτής και καθοδηγητής της ΕΠΟΝ σιδηροδρόμων Θεσσαλονίκης όλων των κλάδων, αλλά και στη μνήμη όλων των συντρόφων και συναγωνιστών που σήμερα είναι απόντες, γιατί έδωσαν ό,τι πολυτιμότερο είχαν, τη ζωή τους, για κάποιους άλλους, προσφέρω 100 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Θόδωρος Λιλιακίδης

***

ΦΩΤ.

Στις 21.8.2012, ημέρα Τρίτη, σαν γλυκοχάραζε η αυγή και ο πόνος γινότανε βάρος, «έφυγε» από τη ζωή η γλυκιά μας μάνα, αδερφή, γιαγιά και θεία ΤΣΑΜΕΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ. Πέρασαν κιόλας 40 μέρες και η θλίψη και ο πόνος μας όλο και πιο πολύ μεγαλώνουν.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΝΤΡΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΝΤΡΑΣ
Γεννήθηκε το 1930 στο χωριό Σταυρός Γρεβενών, από επαναστατική αγροτική οικογένεια. Το 1948 εντάχθηκε στις γραμμές του ΔΣΕ. Στον εμφύλιο σκοτώθηκαν ο πατέρας της, Κόκκινος Ιωάννης και η αδερφή της, Μαρία, μαχητές του ΔΣΕ. Εζησε ως πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν, στην 12η και 4η Πολιτεία. Γνώρισε και παντρεύτηκε τον Μιχάλη Τσαμέτη, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ. Απέκτησαν μια κόρη, τη Μαρία. Εργάστηκε στην παραγωγή στο εργοστάσιο «Τας Καμπελ». Το 1981 επαναπατρίστηκαν οικογενειακώς. Ζούσε με την οικογένειά της στον Περισσό Νέας Ιωνίας Αττικής.

Για μας ήταν φως στη ζωή και τους αγώνες. Πάντα θα τη θυμόμαστε. Στην άσβεστη μνήμη της προσφέρουμε στο «Ριζοσπάστη» 150 ευρώ.

Η κόρη της Μαρία και η οικογένειά της

Οι αδερφές της Δέσποινα, Παρασκευή, Ευτυχία και οι οικογένειές τους.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μου αδελφού ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΤΣΟΥ, αγωνιστή Μακρονησιώτη και των Δαδιωτών αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού, προσφέρω μέσω της ΚΟ Φθιώτιδας 50 ευρώ για το «Σπίτι του Αγωνιστή».

Γεωργία Ι. Γκριανιάτσου

***

Ο ΚΥΡΟΜΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ γεννήθηκε στην Ορμύλια Χαλκιδικής. Παντρεμένος με τη Χρυσάνθη Παπαδοπούλου, απέκτησαν δύο κόρες, την Αγρυρώ και τη Μάρθα. Μετανάστευσε σε Γερμανία και Σουηδία. Επέστρεψε στην Ελλάδα τη δεκαετία του 1970, εργάστηκε σαν οικοδόμος, οργανώθηκε στο Συνδικάτο Οικοδόμων και την ΚΟΒ Κορδελιού Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, μέχρι που απεβίωσε στις 26.08.2012.

Στη μνήμη του, ο γαμπρός του Θωμάς Μιχαηλίδης προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Μεγάλης Στέρνας Κιλκίς.

***

ΦΩΤ.

Στις 23 Σεπτέμβρη 2012 έπαψε να χτυπά η καρδιά της αγαπημένης μου μητέρας ΞΑΝΘΗΣ ΣΑΡΓΙΑΝΝΙΔΟΥ. «Εφυγε» τόσο ξαφνικά, όπως ίσως το ήθελε, όρθια και περήφανη όπως ήταν πάντα.

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΣ
Γεννήθηκε στο χωριό Βρυσικά Διδυμότειχου το 1930, σε πολυμελή οικογένεια με προοδευτικές αγωνιστικές πεποιθήσεις. «Εφυγε» για το άγνωστο χωρίς επιστροφή ταξίδι, σε ηλικία 82 χρόνων.

Μόλις 15 χρόνων, συμμετείχε στην Εθνική Αντίσταση στην αρχή ως Αετόπουλο και μετά ως ΕΠΟΝίτισσα. Στις γραμμές του ΔΣΕ κατατάχτηκε το 1948 μαζί με όλους τους νεολαίους ΕΠΟΝίτες, αλλά δεν πήρε μέρος στον άνισο αυτό αγώνα, γιατί η Διοίκηση του ΔΣΕ την έστειλε στους παιδικούς σταθμούς στη Βουλγαρία. Εργάστηκε στον παιδικό σταθμό Σλίβεν ως παιδαγωγός στα μικρά παιδιά. Το 1950, μαζί με εκατοντάδες μαχητές του ΔΣΕ, στάλθηκε στη ΛΔ Ρουμανίας, στην πόλη Βράιλα, όπου το 1955 έγινε μέλος του ΚΚΕ. Το 1967 επαναπατρίστηκε. Εμεινε πιστή στα ιδανικά του ΚΚΕ μέχρι τέλους.

Στη μνήμη της, προσφέρω στο περήφανο και τιμημένο ΚΚΕ 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αλεξανδρούπολης Εβρου.

Φωτεινή Σαργιαννίδου

***

Στη μνήμη της αγαπημένης συναδέλφου ΚΟΥΛΑΣ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ που «έφυγε» πρόωρα στις 6 του Σεπτέμβρη, προσφέρω 50 ευρώ μέσω ΚΟ Μαγνησίας για την ενίσχυση του Κόμματος και της εφημερίδας του, του «Ριζοσπάστη».

Κώστας Μήτας

***

Στη μνήμη του συντρόφου ΔΗΜΟΥ ΖΙΩΤΑ, αντί για στεφάνι, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, το Κόμμα που ήταν ενταγμένος όλη του τη ζωή.

Ρένα Τηλικίδου

***

2 ΦΩΤ.

Στις 27.8.2012 «έφυγε» ο πολυαγαπημένος μου αδερφός ΑΥΞΕΝΤΙΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ του Αλεξάνδρου από το Μυλοχώρι Κιλκίς, σε ηλικία 71 ετών. Στις αρχές του 1960 πήγε στη Γερμανία και από εκεί το 1967 στη Σουηδία. Με την 12η Ολομέλεια του 1968 έμεινε σταθερός δίπλα στο Κόμμα και πάλεψε σκληρά τον αναθεωρητισμό, το λεγόμενο «ΚΚΕ Εσωτερικού». Πήρε μέρος στον αντιδικτατορικό αγώνα κατά της Χούντας. Στις αρχές του 1970 οργανώθηκε στο ΚΚΕ στη Σουηδία και ήταν για πολλά χρόνια Γραμματέας της ΚΟΒ ΚΑΛΜΑΡ. Για πολλά χρόνια, επίσης, εκλεγόταν πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας, με μεγάλη δραστηριότητα στο μεταναστευτικό κίνημα.

ΚΟΛΟΒΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΟΛΟΒΟΣ ΝΙΚΟΣ
Ο γιος του, ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, δίπλα στον πατέρα του, οργανώθηκε και αυτός στην ΚΝΕ, ακολουθώντας την κομμουνιστική ιδεολογία. Αλλά «έφυγε» δυστυχώς πολύ νέος, στα 39 του χρόνια.

Στη μνήμη τους και αντί για στεφάνι στον τάφο του αδερφού μου, προσφέρω μαζί με τη γυναίκα μου, Κατίνα, και τα παιδιά μου, 150 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω μέσω της ΚΟΒ Μυλοχωρίου Κιλκίς. Επίσης, ο σύντροφος Κώστας Καλπαζίδης από την Κορομηλιά Κιλκίς προσφέρει 50 ευρώ.

Συντροφικά, Φωτιάδης Βλαδίμηρος

***

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ του Κων/νου, δάσκαλος, καταγόταν από τον Καύκασο. Στην Ελλάδα ήρθε μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή και ζούσε στο Μυλοχώρι Κιλκίς. Για τις προοδευτικές του ιδέες δεν διορίστηκε ποτέ. Δραστήριος αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, το 1947 δολοφονήθηκε από τρομοκράτες στην περιοχή Παλατιανού Κιλκίς.

Η ΕΛΠΙΔΑ ΦΩΤΙΑΔΗ, σύζυγός του, γεννήθηκε το 1901 στον Καύκασο. Αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης εξορίστηκε το 1946 στη Θάσο. Πέθανε το 1991 στη Σουηδία.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ, γιος τους, γεννήθηκε το 1922. Μέλος της ΟΚΝΕ από την προπολεμική περίοδο. Σκοτώθηκε το 1941 από νάρκη στο Κεντρικό Κιλκίς, στην προσπάθειά του να συγκεντρώσει όπλα που εγκατέλειψε ο ελληνικός στρατός για να χρησιμοποιηθούν στην Αντίσταση κατά των κατακτητών.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ, επίσης γιος τους, γεννήθηκε το 1925. Στην κατοχή ήταν γραμματέας της ΕΠΟΝ του χωριού του. ΕΛΑΣίτης και ταγματάρχης του ΔΣΕ, σκοτώθηκε στο Παγγαίο, το 1949.

Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ, παιδί κι αυτός του Αλέξανδρου και της Ελπίδας, γεννήθηκε το 1929. Μαθητής Γυμνασίου και ΕΠΟΝίτης στην κατοχή, ανθυπολοχαγός του ΔΣΕ στον εμφύλιο. Από το φθινόπωρο του 1949, έζησε στην Τσεχοσλοβακία, όπου εργάστηκε ως δάσκαλος στα Ελληνόπουλα. Πέθανε από τραύμα στο κεφάλι.

Σταματία Θερμού - Νεαμονίτη
Σταματία Θερμού - Νεαμονίτη
Ο ΗΛΙΑΣ ΜΕΤΕΝΙΔΗΣ του Ιωσήφ γεννήθηκε στη Γαβρά του Κιλκίς το 1929. ΕΠΟΝίτης στην κατοχή και μαχητής του ΔΣΕ, τραυματίστηκε, επιβίωσε και έζησε πολιτικός πρόσφυγας στην Πολωνία, Επαναπατρίστηκε και πέθανε στο Κιλκίς.

Στη μνήμη τους, ο γιος και αδερφός τους Βλαδίμηρος, η γυναίκα του Κατίνα και τα παιδιά τους προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ και στη μνήμη του κουνιάδου του, ΗΛΙΑ, άλλα 50 ευρώ.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του συζύγου μου ΝΙΚΟΥ ΚΟΛΟΒΟΥ (φωτ.) που στις 16 Οκτώβρη συμπληρώνονται 5 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας καθώς και στη μνήμη του αδελφού μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ που χάθηκε στις επιχειρήσεις του Γράμμου προσφέρουμε μέσω της ΚΟ Λαμίας 100 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

Η σύζυγός του Κατίνα, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΝΤΡΑ, που πέθανε στις 3.9.1995, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, διοικητή της πολιτοφυλακής με έδρα τα Αμπελάκια έως το 1949, που αφιέρωσε όλη του τη ζωή για την υπόθεση του σοσιαλισμού, για έναν κόσμο πιο ανθρώπινο και δίκαιο, πιστό στα ιδανικά του Κόμματος και φανατικό αναγνώστη του «Ρ», προσφέρω 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αβέρωφ-Πυροβολικών, στη ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ.

Η σύζυγός του Βασιλική Μπαντρά

***

ΦΩΤ.

Ενας χρόνος πέρασε που «έφυγε» από τη ζωή, στις 3.10.2011, στα 90 του χρόνια έπειτα από εννιάχρονη βαριά κατάσταση της υγείας του, ο αγαπημένος μας θείος ΓΙΩΡΓΟΣ Π. ΣΑΡΡΗΣ. Γεννήθηκε το 1921 στο χωριό Τσιτάλια Κυνουρίας. Αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, ανταρτοΕΠΟΝίτης, μαχητής του ΕΛΑΣ, τραυματίστηκε βαριά και έμεινε ανάπηρος, χάνοντας το δεξί του χέρι στη μάχη του Μυστρά το 1944 με Γερμανούς και Γερμανοτσολιάδες.

Γιώργος Π. Σαρρής
Γιώργος Π. Σαρρής
Σε όλη του τη ζωή πιστός και ανυποχώρητος στα ιδανικά που πίστεψε και πάλεψε, ιδεολόγος κομμουνιστής. Στη μνήμη του προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟ Γαλατσίου.

Η ανιψιά του Θωμαή Σταύρου - Χαϊδεμένου

***

Στη μνήμη της θείας μας ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ από τον Αγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, προσφέρουμε 30 ευρώ, αντί για στεφάνι, στο ΚΚΕ, στο Κόμμα που υπηρέτησε όλα της τα χρόνια.

Λίτσα - Γεωργία

***

ΦΩΤ.

Τον Ιούλη του 2012 συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από το θάνατο της αγαπημένης μου συζύγου ΣΤΑΜΑΤΙΑΣ ΘΕΡΜΟΥ - ΝΕΑΜΟΝΙΤΗ. Διέμενε επί σειρά ετών με την οικογένειά της στο Χαϊδάρι, ενώ τόπος καταγωγής της ήταν η Εγκλουβή Λευκάδας. Υπήρξε πολύ καλή σύζυγος, μητέρα και γιαγιά, ενώ μέχρι το τέλος της ζωής της παρέμεινε πιστή οπαδός και ψηφοφόρος του ΚΚΕ.

Στη μνήμη της, ο σύζυγος Στέφανος Νεαμονίτης προσφέρει στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ «902» 50 ευρώ.

***

4 ΦΩΤ.

Στη μνήμη του συντρόφου ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ, των γονιών μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΒΑΒΙΤΣΑ και ΦΩΤΗ ΒΑΒΙΤΣΑ από την Κερασούλα Καλαμπάκας και του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ (Ντόλα) ΖΕΡΒΑ από το Μαυρέλι Καλαμπάκας, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε 200 ευρώ στο ΚΚΕ.

Ειρήνη και Κώστας Βαβίτσας

Lippstadt ΟΔΓ


Γιώργος Γκρινιάτσος
Γιώργος Γκρινιάτσος

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Κική) ΛΙΛΙΑΚΙΔΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Κική) ΛΙΛΙΑΚΙΔΟΥ

ΤΣΑΜΕΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΤΣΑΜΕΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ)
ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ)

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΑΒΙΤΣΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΑΒΙΤΣΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΖΕΡΒΑΣ (ΝΤΟΛΑΣ)
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΖΕΡΒΑΣ (ΝΤΟΛΑΣ)

ΦΩΤΗΣ ΒΑΒΙΤΣΑΣ
ΦΩΤΗΣ ΒΑΒΙΤΣΑΣ

ΡΙΤΑ ΠΟΤΣΙ - ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ
ΡΙΤΑ ΠΟΤΣΙ - ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ

ΑΥΞΕΝΤΙΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ
ΑΥΞΕΝΤΙΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ

ΞΑΝΘΗ ΣΑΡΓΙΑΝΝΙΔΟΥ
ΞΑΝΘΗ ΣΑΡΓΙΑΝΝΙΔΟΥ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2021-01-23 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2014-01-04 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2012-07-01 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2011-09-04 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2011-08-28 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2004-11-14 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ