Παρασκευή 5 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΤΟΤΕΝΑΜ 1-1
Εμεινε ζωντανός...

Σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με τις εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Τότεναμ χτες στο ΟΑΚΑ, για τη 2η αγωνιστική του ομίλου του. Ενα αποτέλεσμα που σαφώς κρατάει εντός του... κόλπου της πρόκρισης τους «πράσινους» αλλά παράλληλα μαζί και με την εμφάνιση λειτουργεί και ως ψυχολογική ένεση για τους παίκτες του Φερέιρα.

Οι γηπεδούχοι έπειτα από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα ισορρόπησαν το παιχνίδι, μετά το πρώτο 15λεπτο είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας, ενώ αρκετές φορές έγιναν απειλητικοί παίζοντας κυρίως από τα άκρα (κορυφαίος ο Σεϊταρίδης). Παρά το γεγονός ότι λίγο πριν το ημίχρονο βρέθηκαν πίσω στο σκορ (Ντόσον 37') εντούτοις και στην επανάληψη συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό, ενώ η είσοδος του Σισοκό έκανε το «τριφύλλι» πιο γρήγορο και επικίνδυνο σε αντίθεση με την αγγλική ομάδα που συνέχισε σε χαλαρό ρυθμό αν και έχασε κάποιες ευκαιρίες (Ντεφό 55', 72', Ντέμπσεϊ 58' και Μπέιλ 65'). Σε μια από τις αντεπιθέσεις ο Παναθηναϊκός όμως κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τοτσέ (77') που πρόλαβε το αμυντικό δίδυμο της Τότεναμ. Με ψυχραιμία, προσοχή στην άμυνα και τύχη (ευκαιρία Κόλκερ 87') η ελληνική ομάδα κατάφερε να πάρει το βαθμό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Βιτόλο, Μαρίνος (46' Σισοκό), Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος (85' Μαυρίας), Κουίνσι (90'+4' Χουχούμης), Τοτσέ.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Γουόκερ, Βερτόνγκεν, Ντόσον, Κόλκερ, Χάντλστοουν (80' Σάντρο), Ντεμπελέ, Λένον (76' Τάουνσεντ), Μπέιλ, Ντέμπσεϊ (67' Σίγκουρντσον), Ντεφό.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Λάτσιο νίκησε τη Μάριμπορ 1-0. Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Λάτσιο 4, Μάριμπορ 3, Τότεναμ 2, ΠΑΟ 1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ