Σάββατο 6 Οχτώβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ
Ανακοίνωσε τις επιλογές ο Σάντος

Χτες ο Σάντος ανακοίνωσε τις επιλογές του, ενόψει των δύο αναμετρήσεων με Βοσνία (12/10) και Σλοβακία (16/10) για τον 7ο προκριματικό όμιλο στο Μουντιάλ 2014. Οπως αναμενόταν Καραγκούνης, Τοροσίδης, Σαμαράς επιστρέφουν στην Εθνική, παραμένει ο Κατσουράνης, ενώ το νέο πρόσωπο είναι ο 21χρονος τερματοφύλακας της Φέγενορντ, Κ. Λάμπρου.

Την αποστολή στελεχώνουν ακόμα οι Καρνέζης, Γλύκος, Βύντρα, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Μαλεζάς, Μανιάτης, Νίνης, Φορτούνης, Μήτρογλου, Κλάους Αθανασιάδης, Γκέκας, Σαλπιγγίδης. Δεν συμπεριελήφθησαν οι Μαυρίας, Τζόρβας, Χριστοδουλόπουλος, Τζαβέλλας, Κονέ, Ταχτσίδης.

Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας δήλωσε «100% σίγουρος» για τον Κατσουράνη, αναφερόμενος στο «παρόν». Για το μέλλον όμως «δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι προβληματισμένος. Αλλωστε, το έχω πει στο παρελθόν, ποδοσφαιριστής που δεν έχει σύλλογο, δεν μπορεί να παίξει στην Εθνική».

Οσο για τα παιχνίδια: «Δε θα 'λεγα καθοριστικά, γιατί είναι πρώιμη φάση να πούμε κάτι τέτοιο. Αλλά σίγουρα πρόκειται για δυο σημαντικά ματς. Με δυνατές αντιπάλους που έχουν ίδιους στόχους με μας. Κατά την άποψή μου έχουν ειδικό βάρος αυτοί οι δύο αγώνες, αφού κι εμείς έχουμε στόχο την πρόκριση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ