Τρίτη 9 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ - ΤΕΙ
Δεν έγιναν οι εκλογές σε Χαροκόπειο και ΤΕΙ Πειραιά

Δεν έγιναν, χτες, οι προγραμματισμένες εκλογές για τα Συμβούλια Διοίκησης που προβλέπει ο νέος νόμος - πλαίσιο, στο ΤΕΙ Πειραιά και στο Χαροκόπειο πανεπιστήμιο. Η διοίκηση του ΤΕΙ Πειραιά σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι οι εκλογές θα επαναληφθούν την Πέμπτη 11 Οκτώβρη.

Στα δύο ιδρύματα έγιναν κινητοποιήσεις, δείχνοντας την αντίδραση που υπάρχει. Δυναμική ήταν η παρουσία των δυνάμεων του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, που έχει προτείνει ψήφισμα με τίτλο: «Οι εκλογές για τα Συμβούλια Διοίκησης θα μείνουν στα χαρτιά» στα ΔΣ και στις ΓΣ των Συλλόγων Φοιτητών και Σπουδαστών. Το ψήφισμα έχει υιοθετηθεί από πολλούς Συλλόγους και υπογραμμίζει: «Ούτε ένας φοιτητής στα Συμβούλια Διοίκησης! Τώρα να μπλοκάρουμε με αποφάσεις ΔΣ και Γενικών Συνελεύσεων, οργανωμένα, τη συμμετοχή των φοιτητών στα άθλια ενιαία ψηφοδέλτια για συμβούλια και διοικήσεις. Το ίδιο καλούμε να κάνουν και οι σύλλογοι καθηγητών και εργαζομένων».

O Σύλλογος Οικότροφων Εστίας ΤΕΙ Χαλκίδας υιοθέτησε το ψήφισμα του ΜΑΣ ενάντια στα νέα Συμβούλια Διοίκησης. Σήμερα, θα συμμετάσχει στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στις 7 το απόγευμα, στην πλ. Αγίου Νικολάου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ