Τρίτη 9 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΜΑΣ - ΠΑΤΡΑ
Αγωνιστικό πρόγραμμα δράσης

Στιγμιότυπο από τη σύσκεψη
Στιγμιότυπο από τη σύσκεψη
Πετυχημένη ήταν η σύσκεψη των Επιτροπών Αγώνα του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) από τις σχολές του πανεπιστημίου και του ΤΕΙ, στην Πάτρα, όπου μεταφέρθηκε πλούσια πείρα και αποφασίστηκε δυναμικό πρόγραμμα δράσης.

Η σύσκεψη έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού συλλόγου στην Πάτρα και το κάλεσμα είχε απευθύνει η Γραμματεία Πάτρας του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών. Θέμα ήταν η κλιμάκωση της πάλης, ενώ παρουσιάστηκε η δράση των Επιτροπών Αγώνα, για την απεργία στις 26 Σεπτέμβρη.

Χτες, συνεδρίασαν οι Επιτροπές Αγώνα για την οργάνωση της νέας απεργίας και τα οξυμένα ζητήματα στις σχολές. Σήμερα, θα γίνει κινητοποίηση στο εστιατόριο του ιδρύματος, ενώ το απόγευμα οι δυνάμεις του ΜΑΣ θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Πλ. Γεωργίου. Αύριο, μέρα που θα μοιραστούν τα δωμάτια, θα γίνει κινητοποίηση στην Εφορεία της Εστίας. Την Πέμπτη θα γίνει συλλαλητήριο του ΜΑΣ στην πλ. Γεωργίου.

Στόχος είναι από τις 17 έως τις 19 Οκτώβρη να γίνουν γενικές συνελεύσεις και συνελεύσεις ετών, με προτάσεις για συμμετοχή στην απεργία με το ΠΑΜΕ. Τη μέρα της απεργίας να υπάρχει μαζική συμμετοχή με το ΠΑΜΕ και κλειστές τις σχολές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ