Σάββατο 13 Οχτώβρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ 2012 ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Οργάνωσε σύσκεψη για την απεργία

Σύσκεψη όλων των μελών των ΔΣ των Συλλόγων ΟΤΑ της Θεσσαλίας, καθώς επίσης και των μελών των ΔΣ των ΔΕΥΑ, για την καλύτερη οργάνωση και το συντονισμό του αγώνα όλων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σε επίπεδο Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της ΤΕΔΚ Ν. Καρδίτσας, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Καρδίτσας.

Μετά από συζήτηση, στη σύσκεψη αποφασίστηκε ομόφωνα:

* Να συμμετέχουν όλοι οι εργαζόμενοι στην απεργιακή κινητοποίηση της ΓΣΣΕ και της ΑΔΕΔΥ, στις 18 Οκτώβρη.

* Οι δράσεις και οι αγώνες των συνδικάτων να συνεχιστούν και να ενταθούν με κάθε τρόπο και μέσο, εφόσον η κυβέρνηση και η τρόικα επιμείνουν στην κατάθεση και ψήφιση των βάρβαρων αυτών μέτρων ισοπέδωσης, κάθε εργασιακού και κοινωνικού δικαιώματος των εργαζομένων.

* Την ημέρα εξαγγελίας των μέτρων από την κυβέρνηση, η Ομοσπονδία να κηρύξει 24ωρη απεργία, αμέσως μετά οι εργαζόμενοι να προχωρήσουν στην κατάληψη των Δημαρχείων και άλλων Δημοτικών κτιρίων και να οργανωθούν συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών της Θεσσαλίας.

* Να ενημερώσουν όλους τους πολίτες για ποιο λόγο αγωνίζονται οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ.

* Να καλέσουν όλους τους βουλευτές να καταψηφίσουν το νόμο που φέρνει η τρικομματική συγκυβέρνηση με τα νέα «βάρβαρα» μέτρα.

* Να μπλοκάρουν, με όρους συλλογικών αποφάσεων και όρους κινήματος, την οποιαδήποτε απόπειρα εφαρμογής της αξιολόγησης που έχει σαν στόχο την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής και την απόλυση χιλιάδων υπαλλήλων και να μη συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε διαδικασία που σχετίζεται με την εφαρμογή της αξιολόγησης (π.χ. ερωτηματολόγια κ.ά.). Κανένα στέλεχος της Δημόσιας Διοίκησης που αναλαμβάνει οποιονδήποτε ρόλο στην εφαρμογή της αξιολόγησης με στόχο την απόλυση των εργαζομένων δεν έχει θέση στο συνδικαλιστικό κίνημα.

* Να καλέσουν όλους τους δημάρχους που συζητούν με τους απεσταλμένους της κας Μέρκελ, στο όνομα της ανταλλαγής τεχνογνωσίας, να μην ξεπουλήσουν βασικές υπηρεσίες των δήμων στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.

* Να καλέσουν όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, μαζί με τους άλλους εργαζόμενους στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα, να αντισταθούν και να αντιδράσουν με κάθε τρόπο σε αυτή την αδιέξοδη και καταστροφική ευρωπαϊκή πολιτική που στοχεύει κυρίως στην υποταγή των εργαζομένων και των λαών στους τραπεζίτες και στα ισχυρά οικονομικά κέντρα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Υπόμνημα 46 μαζικών φορέων κατά των βάσεων (2018-11-27 00:00:00.0)
Καταγγέλλουν τη συνδικαλιστική δίωξη (2017-11-18 00:00:00.0)
Δίνουν «χείρα βοηθείας» για την προώθηση της αντιδραστικής «αξιολόγησης» στο Δημόσιο (2017-10-17 00:00:00.0)
Η «αξιολόγηση» δε θα φέρει καλύτερες υπηρεσίες για το λαό (2014-04-26 00:00:00.0)
Οργάνωσε σύσκεψη για την απεργία (2012-10-13 00:00:00.0)
Προετοιμάζονται για νέες κινητοποιήσεις (2001-01-20 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ