Σάββατο 13 Οχτώβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Στη σκιά των εκλογών

Το πρωτάθλημα στην Α1 κατηγορία των ανδρών στο χάντμπολ συνεχίζεται σήμερα με τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής στη σκιά των εκλογών της Ομοσπονδίας (διεξάγονται την Κυριακή). Το πρόγραμμα: Διομήδης Αργους - Αρης Νίκαιας, Αερωπός Εδεσσας - ΓΑΣ Κιλκίς, Πανελλήνιος - ΠΑΟΚ, Φοίβος Συκεών - ΧΑΝΘ, Φίλιππος Βέροιας - ΑΣΕ Δούκα (18:00), Ποσειδώνας Λουτρακίου - ΑΕΚ (19:00, ΟΤΕ ΤV).

  • Κανονικά και με την υφιστάμενη προκήρυξη θα ξεκινήσει σήμερα η πρεμιέρα του 32ου πρωταθλήματος της Α1 γυναικών αφού δεν έγινε δεκτή η προσωρινή διαταγή αναστολής που κατέθεσαν οι Ελπίδες Δράμας (αφορούσε τον περιορισμό των ξένων παικτριών). Η υπόθεση θα εξεταστεί κατά την εκδίκαση της τακτικής αγωγής. Το πρόγραμμα. ΣΗΜΕΡΑ: Ελπίδες Δράμας - ΠΑΟΚ, Νέα Ιωνία - ΓΑΣ Καματερού (18:00). ΤΕΤΑΡΤΗ: Αναγέννηση Αρτας - ΑΣΕ Ορμή (19:00), Πρωτοπόροι SPORT 2000 - Μέγας Αλέξανδρος (20:00).
  • Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών και Αναγέννηση Αρτας αγωνίζονται μεσοβδόμαδα, διότι το Σαββατοκύριακο υπάρχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Ο Μέγας Αλέξανδρος -για τον 2ο γύρο του EHF Cup- υποδέχεται σήμερα (18:00, κλειστό γυμναστήριο Κρύας Βρύσης) την Πρίστινα από το Κόσοβο. Αύριο (18:00) η Αναγέννηση Αρτας -για τον 2ο γύρο του Τσάλεντζ Καπ- αγωνίζεται στην Κύπρο με την Ενωση Νεολαίας Αθηναίου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ