Τρίτη 23 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ
Επιτυχία για Βολικάκη

Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία πανηγυρίζει η ελληνική ποδηλασία. Ο Χρήστος Βολικάκης ανέβηκε στο βάθρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδηλασίας πίστας που διεξάγεται στη Λιθουανία κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο επικρατώντας στο μικρό τελικό του Ρώσου Σούρσιν. Στο ίδιο αγώνισμα συμμετείχε και ο Σωτήρης Μπρέτας, ο οποίος κατέλαβε τη 17η θέση.

  • Η τελευταία πράξη του δράματος για τον Λανς Αρμστρονγκ εκτυλίχθηκε σήμερα καθώς η Διεθνής Ομοσπονδία Ποδηλασίας (UCI) ανακοίνωσε επισήμως πως διαγράφεται κάθε συμμετοχή του Λανς Αρμστρονγκ σε ποδηλατικό αγώνισμα, ενώ αφαιρούνται όλοι οι τίτλοι του! Παράλληλα η Παγκόσμια Ομοσπονδία αποφάσισε ότι το όνομα του Αμερικανού αθλητή διαγράφεται από τα μητρώα του αθλήματος σαν να μην υπήρξε δηλαδή ποτέ! Ο Λανς Αρμστρονγκ ήταν ο πολυνίκης ποδηλάτης στο Tour de France κερδίζοντας την πρώτη θέση εφτά φορές: 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005.
  • Ο Γιάννης Ταμουρίδης είναι ο πρώτος Ελληνας ποδηλάτης που θα αγωνιστεί σε ομάδα Pro Tour! Προορισμός του πρωταθλητή μας είναι η Χώρα των Βάσκων και η Euskaltel - Euskadi, με την οποία υπέγραψε συμφωνία για μονοετή συνεργασία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ