Πέμπτη 25 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΛΑΤΣΙΟ
Με οδηγό την ... Τότεναμ

Με οδηγό την καλή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου στον αγώνα με την Τότεναμ, ο Παναθηναϊκός στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα και απέναντι στη Λάτσιο σήμερα στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League (20.00 ANT 1).

Οι «πράσινοι» θέλουν να παραμείνουν ζωντανοί στο παιχνίδι της πρόκρισης στους «32» της διοργάνωσης και παράλληλα να διασκεδάσουν τις άσχημες εντυπώσεις από την κακή πορεία στο πρωτάθλημα. Ο Φερέιρα αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην 11άδα και θέση διεκδικούν οι Σισοκό - Φορναρόλι, αλλά και οι νεαροί Λαγός - Χουχούμης. Στην αποστολή συμμετέχουν και οι Κουίνσι, Μαυρίας που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών εντός της βδομάδας.

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση, ο τεχνικός του ΠΑΟ τόνισε πως χρειάζεται σοβαρότητα και πειθαρχία, έδειξε να έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του και επισήμανε πως το καλό αποτέλεσμα θα παίξει ρόλο και στην ψυχολογία της ομάδας.

Ο τεχνικός της Λάτσιο, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, έπλεξε το εγκώμιο των οπαδών του Παναθηναϊκού, αλλά δεν έκρυψε ότι κανείς στην ιταλική ομάδα δε φοβάται το Τριφύλλι.

  • Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Τότεναμ θα υποδεχτεί στο Λονδίνο τη Μάριμπορ (20.00).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ