Τετάρτη 31 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Σήμερα Τετάρτη, η Τομεακή Οργάνωση Παντείου της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση, με θέμα «Καπιταλιστική κρίση: Ανατροπή ή ενσωμάτωση; Η πείρα της Αργεντινής», στη 1 το μεσημέρι στο αμφιθέατρο ΣΚ2. Ομιλητής Τάσος Τραβασάρος, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο Πέμπτη, η Τομεακή Οργάνωση ΕΜ Πολυτεχνείου της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με το ίδιο θέμα, στη 1 μ.μ., στο αμφιθέατρο 3 (ΣΕΜΦΕ). Ομιλητής ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή, 2 Νοέμβρη, η Τομεακή Οργάνωση Πανεπιστημίου Πειραιά της ΚΝΕ διοργανώνει βιβλιοπαρουσίαση της μπροσούρας του ΚΣ της ΚΝΕ, «Αλήθειες και Ψέματα για το Σοσιαλισμό», στις 12 το μεσημέρι, στο «πορτοκαλί αμφιθέατρο». Ομιλήτρια η Αννα Αγαθοκλέους, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Το Σάββατο, 3 Νοέμβρη, η Τομεακή Οργάνωση Κατάρτισης - Μαθητείας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Το χρονικό του ηρωικού αγώνα των Χαλυβουργών», στις 7.30 μ.μ., στο «Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Πατησίων - Κυψέλης» (Πατησίων 252, πλατεία Κολιάτσου).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ