Παρασκευή 9 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ερίζουν για το αντιντόπινγκ

Ανακοινώσεις με... αιχμές εξέδωσαν Ατρόμητος και Πανιώνιος ενόψει του κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος στο Περιστέρι. Την αρχή έκανε ο Ατρόμητος που ζήτησε να γίνει έλεγχος ντόπινγκ στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Οι Νεοσμυρνιώτες απάντησαν ναι μεν θετικά, αλλά με αιχμές κατά του Ατρομήτου. Η ανακοίνωση των κυανέρυθρων ανέφερε: «Ο Πανιώνιος συναινεί στην πρόταση του Ατρόμητου για τη διεξαγωγή ντόπινγκ κοντρόλ. Προτείνουμε δε να γίνει δειγματοληψία απ' όλους τους παίκτες της 18άδας και όχι από δύο που θα προκύψουν μετά από κλήρωση. Αν κάποιοι δεν μπορούν να βρουν εξήγηση για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας τους, ας μας ρωτήσουν πώς μπορούν να χτίσουν κάτι ανάλογο». Με ανακοίνωση ανταπάντησε και ο Ατρόμητος: «Η πρότασή μας δεν αποτελεί καμία μομφή για τον Πανιώνιο. Εμείς ζητήσαμε τη διεξαγωγή ντόπινγκ κοντρόλ, όπως έχουμε κάνει σε όλα τα φετινά ματς του πρωταθλήματος που έχουμε δώσει», ήταν η επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ Ατρόμητος.

  • Ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται στην πρώτη θέση με τους Ελληνες προπονητές που εκπροσωπούν την Super League καταλαμβάνοντας την 123η θέση της σχετικής λίστας παγκοσμίως. Δεύτερος κορυφαίος Ελληνας τεχνικός βάσει της ειδικής βαθμολογίας του Football Coach World Ranking είναι ο Νίκος Κωστένογλου της Skoda Ξάνθης (218ος). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ φιγουράρει στην 56η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην 96η θέση.
  • Μετά τις επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη η διοίκηση του Ολυμπιακού στρέφει την προσοχή της στην ανανέωση των συμβολαίων τριών παικτών που λήγουν στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Ετσι ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να σημειωθούν εξελίξεις στα θέματα των Τοροσίδη, Χολέμπας και Τζιμπούρ. Κατά τ' άλλα, η UEFA κάλεσε σε απολογία για τις 22 Νοέμβρη τους πρωταθλητές Ελλάδας, για τα όσα έγιναν στο περιθώριο της αναμέτρησης της περασμένης Τρίτης Ολυμπιακό και Μονπελιέ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ