Κυριακή 11 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκδηλώσεις Επιτροπών Ειρήνης
  • Αντιπολεμική εκδήλωση διοργανώνουν σήμερα Κυριακή ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Συκεών και το Παράρτημα Συκεών της ΕΔΥΕΘ, στις 11 π.μ. στην αίθουσα του 1ου - 5ου Δημοτικού Σχολείου Συκεών (Δενδροφυτεία). Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει απαγγελία ποιημάτων από μαθητές του 1ου Λυκείου Συκεών.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Γούβας οργανώνει συζήτηση με θέμα τις εξελίξεις στην περιοχή αύριο Δευτέρα 12/11 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του 13ου Γυμνασίου - Λυκείου (Δαμαγήτου και Βουτσινά - Γούβα).
  • Οι Επιτροπές Ειρήνης Πειραιά, Νίκαιας, Κορυδαλλού, Κερατσινίου και Δραπετσώνας σε συνεργασία με τις Επιτροπές Αγώνα του ΜΑΣ του Πανεπιστημίου Πειραιά διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Καπιταλιστική κρίση και ιμπεριαλιστικά κινήματα. Οι εξελίξεις στη Συρία και στην ευρύτερη περιοχή», την Τρίτη 13 Νοέμβρη στις 6 μ.μ. στην «πορτοκαλί αίθουσα» του Πανεπιστημίου Πειραιά. Θα μιλήσουν ο πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) Στ. Τάσσος και εκπρόσωπος της Επιτροπής Αγώνα του ΜΑΣ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ