Πέμπτη 29 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Κερδισμένη η Βουλιαγμένη

Στην κορυφή του Α' ομίλου του φετινού Τσάμπιονς Καπ παρέμεινε η Βουλιαγμένη στο τέλος του Α' γύρου, αφού στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής επιβλήθηκε και της Λίγκαμους Τιφλίδας στη Γεωργία με 15-5, διατηρώντας το αήττητό της. Η ελληνική ομάδα, αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο οκτάλεπτο, δε συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα στη συνέχεια από τους αντιπάλους της φθάνοντας εύκολα στο τελικό σκορ.

Για την ίδια διοργάνωση ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι του δικού του ομίλου κόντρα στη συγκάτοικό του στην κορυφή, ισχυρή Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, γνώρισε την πρώτη του ήττα χάνοντας με 10-8, πέφτοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν το κακό ξεκίνημα στον αγώνα, αφού βρέθηκαν να χάνουν με 7-3 στη δεύτερη περίοδο.

  • Λίγο πριν αναχωρήσει για το Περθ με την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Νεανίδων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ο Γιώργος Μορφέσης ανανέωσε τη συνεργασία του για έναν ακόμα χρόνο με την Ομοσπονδία στη θέση του τεχνικού στην Εθνική ομάδα των Γυναικών. Παράλληλα με ειδικό όρο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του όπου αλλού κληθεί από την ομοσπονδία, όπως συμβαίνει τώρα με την Εθνική Νεανίδων, που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Περθ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ