Σάββατο 1 Δεκέμβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ»
Συνεπής αντιμονοπωλιακή δύναμη

Αύριο οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέας διοίκησης στην ΕΣΕΕ

Την ενίσχυσή της και μαζί την ενίσχυση του αγωνιστικού, αντιμονοπωλιακού πόλου στο συνδικαλιστικό κίνημα των εμπόρων, ζητά η «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων» μπροστά στις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέας διοίκησης της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) που θα πραγματοποιηθούν αυτήν την Κυριακή, 2 του Δεκέμβρη.

Στη διακήρυξή της, σημειώνει χαρακτηριστικά, απευθυνόμενη στους εμπόρους: «Να βγεις στο δρόμο του αγώνα. Μαζί με τους άλλους συνάδελφους σου που δεν είναι ανταγωνιστές σου, που ζουν τα ίδια προβλήματα, κουβαλάνε τα ίδια βάρη στην πλάτη τους, έχουν τις ίδιες αγωνίες με σένα. Μαζί με τους εργαζόμενους, τους φτωχούς αγρότες, τη νεολαία, που αντιμετωπίζουν τις συνέπειες της αντιλαϊκής πολιτικής.

Μην εμπιστεύεσαι τη συμβιβασμένη πλειοψηφία της ΕΣΕΕ. Εχει επιλέξει και στηρίζει την κυβερνητική πολιτική, επιδιώκει να αποκοιμίσει το συνδικαλιστικό κίνημα, για να περάσουν πιο εύκολα τα μέτρα. Οι διαμαρτυρίες τους είναι άσφαιρες, ασχολούνται με τα δευτερεύοντα. Αποδείχτηκαν ανίκανοι να σε υπερασπίσουν και επικίνδυνες για τα συμφέροντά σου.

Αντίπαλοί μας είναι τα μονοπώλια, η κυβερνητική πολιτική και η Ευρωπαϊκή Ενωση. Μαζί μας είναι το ταξικό κίνημα της εργατικής τάξης και το ΠΑΜΕ, η αγωνιζόμενη φτωχή αγροτιά και η ΠΑΣΥ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ