Τρίτη 4 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ «FORTHNET»
Σημαντικό βήμα η πρώτη συνέλευση

Από την πρώτη ΓΣ του επιχειρησιακού σωματείου των εργαζομένων στον Ομιλο «Forthnet»
Από την πρώτη ΓΣ του επιχειρησιακού σωματείου των εργαζομένων στον Ομιλο «Forthnet»
Η ανάγκη να συσπειρωθούν όλοι οι εργαζόμενοι του Ομιλου στο επιχειρησιακό σωματείο που συγκροτήθηκε πρόσφατα αναδείχτηκε στη πρώτη Γενική Συνέλευση του σωματείου που έγινε το περασμένο Σάββατο. Η δημιουργία του σωματείου ήρθε ως αποτέλεσμα των τελευταίων κινητοποιήσεων στο χώρο ενάντια στις εργοδοτικές αξιώσεις για μειώσεις μισθών έως και 35%. Η μαζικοποίηση του σωματείου -τονίστηκε- αποτελεί ανάγκη ώστε οι εργαζόμενοι να αντιμετωπίσουν οργανωμένα την εργοδοσία η οποία το επόμενο διάστημα θα επανέλθει με νέες αντεργατικές αξιώσεις.

Στη ΓΣ έγινε συζήτηση για τις αντιστάσεις που έχουν δημιουργηθεί στις εργοδοτικές αξιώσεις για ατομικές συμβάσεις και μειώσεις μισθών. «Εχουμε δύναμη και μπορούμε να αποκτήσουμε ακόμα μεγαλύτερη μαζικοποιώντας το σωματείο μας από εργαζόμενους που πρέπει να ξεπεράσουν το φόβο και τη τρομοκρατία» τόνισε εισηγητικά ο πρόεδρος της προσωρινής Διοίκησης Κ. Θεοδωρόπουλος.

Στη συνέλευση έκανε παρέμβαση και ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής νομού Αττικής, που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρόν των εργαζομένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ