Τετάρτη 5 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΡΗΞΗ σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα στην είσοδο γραφείων της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο. Ο μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στην εξωτερική πόρτα του διώροφου κτιρίου επί του 17ου χιλιομέτρου της Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου και σύμφωνα με πληροφορίες αποτελούνταν από τρία κιλά δυναμίτιδας αλλά και φυσίγγια κυνηγετικού όπλου. Η έκρηξη προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές.

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ήταν χθες επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας στην Αττική για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που συμμετέχουν σε κυκλώματα λαθρεμπορίας μεγάλων ποσοτήτων υγρών καυσίμων. Μέχρι χθες το απόγευμα είχαν συλληφθεί οκτώ άτομα ενώ συνεχίζονταν οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων που εμπλέκονται στην υπόθεση. Οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν πως τα κυκλώματα αυτά, μέσω εικονικών τιμολογίων είχαν αποκομίσει περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ.

ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ άσκησε η Εισαγγελία σε βάρος του εκδότη Θ. Αναστασιάδη μετά από έρευνα πολλών μηνών, για την υπόθεση μεγάλου χρηματικού ποσού που είχε καταθέσει σε υποκατάστημα τράπεζας του εξωτερικού (2007). Ο εκδότης διώκεται για φοροδιαφυγή και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, αδικήματα που αφορούν ποσό 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, που δε δικαιολογείται βάσει των στοιχείων που έχει δηλώσει. Η δίωξη ασκήθηκε μετά από παραγγελία προς την Εισαγγελία του οικονομικού Εισαγγελέα Σπ. Μουζακίτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ