Τετάρτη 5 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

*** Δεν έγιναν, χτες και προχτές, οι προγραμματισμένες εκλογές για το Συμβούλιο Διοίκησης του ΕΜ Πολυτεχνείου. Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι του Ιδρύματος έκαναν κινητοποίηση και τις δύο μέρες, ενάντια στα Συμβούλια Διοίκησης και το νόμο - πλαίσιο. Οι δυνάμεις του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, του ΠΑΜΕ στους εργαζόμενους και της ΔΗΠΑΚ στα μέλη ΔΕΠ είχαν δυναμική παρουσία. Η «ηλεκτρονική ψηφοφορία» είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα.

*** Σε κατάληψη του ελληνικού λυκείου στο Μόναχο προχώρησαν οι μαθητές του τις τελευταίες μέρες, αντιδρώντας στη λαιμητόμο του νομοσχεδίου για την εκπαίδευση των Ελλήνων μεταναστών στο εξωτερικό που στερεί το δικαίωμα στην εκπαίδευση σε χιλιάδες μεταναστόπουλα που τις περισσότερες φορές δεν έχουν ούτε τη στοιχειώδη γνώση της γλώσσας της χώρας υποδοχής. Τη συμπαράστασή τους στην κατάληψη του Λυκείου Μονάχου εκφράζουν η Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων Βαυαρίας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μονάχου, ο Σύλλογος Λυκείου Μονάχου και η Κοινότητα του Κάρσφελντ.

*** Ο Σύλλογος Οικογένειας του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» διοργανώνει χριστουγεννιάτικο παζάρι από αύριο έως και τις 10 του Δεκέμβρη στην αίθουσα «Αγγελος Σικελιανός» (Κτίριο «Δ4», Πειραιώς 100, Γκάζι). Η είσοδος είναι ελεύθερη και το παζάρι θα λειτουργεί από αύριο μέχρι και Κυριακή από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ και τη Δευτέρα 10 Δεκέμβρη από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ