Παρασκευή 14 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προσφορές στο ΚΚΕ

-- Στη μνήμη όλων των αγωνιστών που έπεσαν στον αγώνα για την κοινωνική απελευθέρωση, για μια ζωή χωρίς εκμετάλλευση, για το σοσιαλισμό, η Κ. Μπλίκα πρόσφερε 2.000 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ και 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

-- Στη μνήμη της Μακρονησιώτισσας κομμουνίστριας μητέρας μου, ΕΛΕΝΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρω 500 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Μ.Π.

-- Οι σύντροφοι από το αδελφό Κομμουνιστικό Κόμμα Αυστραλίας συμμετέχουν στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, του Κόμματος της καρδιάς τους, ευχόμενοι γόνιμο προσυνεδριακό διάλογο για ένα συνέδριο μαχητικό, για μια πολιτική που θα γκρεμίσει το παρόν κοινωνικοπολιτικό σύστημα. Προσφέρουμε: Σαρέλας Τάκης και Δήμητρα 100 ευρώ, Ευαγγελάτος Γιάννης 50 ευρώ, Σπέης Θέμις 50 ευρώ, Φιαφέρης Στέλιος 20 ευρώ και Δρίβας Παναγιώτης 20 ευρώ (σύνολο 240 ευρώ).

-- Η Στέλλα Προυκάκη, από την Καλιφόρνια, προσφέρει για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 130 δολάρια Αμερικής, μέσω ΚΟΒ Κεντρικής Υπαίθρου Ηρακλείου Κρήτης.

-- Το παράρτημα της Εθνικής Αντίστασης (ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ) Μελισσίων προσφέρει για τα 94 χρόνια δράσης του ΚΚΕ 200 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Μελισσίων.

-- Στη μνήμη των σ/φων και συναδέλφων, ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΙΣΣΑ, οι οποίοι με μύησαν στο ΚΚΕ, προσφέρω 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κυψέλης.

Μιχάλης Μάτσας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ