Παρασκευή 14 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικών Γενική Συνέλευση

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος καλεί όλους τους μουσικούς στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευσή του, στις 17/11 (2μμ) στα γραφεία του (Σαπφούς 10, 1ος όροφος).

Σε ανακοίνωσή του, το ΔΣ του σωματείου, επισημαίνει ότι « η τακτική Γενική Συνέλευση δεν είναι τυπικό θέμα και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοιο, αντίθετα είναι σημαντικό βήμα οργάνωσης του κλάδου. Οι αρνητικές εξελίξεις, που χτυπούν συνολικά τους εργαζόμενους και τον κλάδο μας, πρέπει να σημάνουν συναγερμό. Γι' αυτό καλούμε όλους τους συναδέλφους σ' αυτή τη γενική συνέλευση είτε είναι μέλη, είτε όχι. Στόχος είναι να πει καθένας τη γνώμη του, να συμβάλει στη μαζικοποίηση του σωματείου, στην αποτελεσματικότητα των αγώνων μας, στη διαμόρφωση του πλαισίου μας. Να μη λείψει κανένας από τη συνέλευση».

Η διοίκηση καλεί όλους τους μουσικούς να συμβάλουν στη διάδοση της ανακοίνωσης για πραγματοποίηση της συνέλευσης και να συζητήσουν με τους συναδέλφους τους, σε κάθε χώρο.

Επίσης, σημειώνει ότι για λόγους τυπικούς, ορίζονται ως πρώτη και δεύτερη ημερομηνία της συνέλευσης η Τετάρτη 12 και η Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου. Οριστική ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης θα είναι στις 17/12.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ