Σάββατο 15 Δεκέμβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Κατάληψη στα γραφεία της

Αντιδρώντας στο αιτιατό (οικονομική και αγωνιστική πτώχευση) αλλά όχι στην αιτία (εμπορευματοποίηση/κανόνες αγοράς), μέλη του συνδέσμου οπαδών «Original» προχώρησαν χτες σε ειρηνική κατάληψη των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα. Διαμαρτύρονται για την κατάσταση στην οποία έφεραν την ιστορική ομάδα (εξυπηρετώντας τα δικά τους συμφέροντα) οι - κατά καιρούς - επιχειρηματίες «σωτήρες» της και οι διοικούντες υπάλληλοί τους.

Η τραγική πραγματικότητα αναδείχθηκε ξανά, από συζήτηση που είχαν πριν την προπόνηση, με ποδοσφαιριστές. Οι οποίοι, μεταξύ άλλων, επανέλαβαν πως ζουν με δανεικά. Το μεγαλύτερο μέρος των οποίων ξοδεύουν για να πάνε (βενζίνες, διόδια) στις καθημερινές προπονήσεις, με αποτέλεσμα αρκετοί να μην έχουν να φάνε...

Σε ανακοίνωση του συνδέσμου οπαδών ονοματίζονται οι «κύριοι υπεύθυνοι για την κατάντια της ΑΕΚ», νυν και πρώην μέτοχοι/διοικούντες (Νικολαΐδης, Νοτιάς, Παππάς/ SUPPORTERS - Κασνακίδης, Χατζηιωάννου, Γκούμας, Κανελλόπουλος, Νάσος Θανόπουλος, Κούλης, Κιντής, Νίκος Θανόπουλος, Αδαμίδης, Δημητρέλος). Αλλά και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, την οποία διοικεί/ελέγχει ο σύνδεσμος (!). Ζητείται από τους υπόλογους να δώσουν λύση και... γνωστοποιούν ότι «τα χειρότερα έρχονται».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ