Παρασκευή 28 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΟ
Επτά ημέρες μετά ... θυμήθηκε τα γεγονότα

Απορίες και ερωτηματικά δημιουργεί η τροπή που πήρε πλέον η εκδίκαση της υπόθεσης για τα επεισόδια στην Πάτρα πριν 10 ημέρες στον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ της Παναχαϊκής και του Ολυμπιακού.

Ο παρατηρητής της ΕΠΟ, ο οποίος είχε καταγράψει στην έκθεσή του τα επεισόδια των οπαδών των δύο ομάδων, επτά ημέρες μετά έστειλε συμπληρωματική έκθεση αλλάζοντας την αρχική του άποψη και θεωρώντας πλέον πως τα επεισόδια δεν τα έκαναν οι οπαδοί των δύο ομάδων (όπως ανέφερε αρχικά) , αλλά καμιά 15αριά άτομα χωρίς διακριτικά!!! Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι το γεγονός ο παρατηρητής άλλαξε την απόφαση του επτά ημέρες μετά, προκάλεσε απορίες ακόμα και στα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής.

Η εκδίκαση πήρε αναβολή για τη Δευτέρα (31/12) στις 9.30 το πρωί έπειτα από αίτημα της Παναχαϊκής, η οποία δεν είχε καν το βίντεο του αγώνα. Ο Ολυμπιακός υπέβαλε την ένστασή του στην αναβολή της εκδίκασης, ωστόσο η Επιτροπή ψήφισε υπέρ οπότε οι δικηγόροι των δύο ομάδων θα επανεμφανιστούν την επόμενη βδομάδα. Η Παναχαϊκή κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα και βαρύ πρόστιμο. Οι ομάδες έχουν δικαίωμα πέντε ημερών για έφεση στην όποια απόφαση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ