Πέμπτη 3 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κύκλωμα ναρκεμπόρων με τη συμμετοχή αστυνομικών

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν χτες στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης οι κατηγορούμενοι που συνελήφθησαν στο πλαίσιο της επιχείρησης εξάρθρωσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Σήμερα και αύριο αναμένεται να απολογηθούν οι κατηγορούμενοι που διώκονται για κακουργηματικές πράξεις, ανάμεσα στους οποίους και οι τρεις αστυνομικοί, αλλά και οι τρεις Αλβανοί υπήκοοι, που θεωρούνται ως εγκέφαλοι του κυκλώματος, καθώς ζήτησαν και πήραν προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Χτες παρουσιάστηκαν στον ανακριτή 13 συλληφθέντες που αντιμετωπίζουν κατηγορίες που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος. Οι απολογίες τους συνεχίζονταν μέχρι αργά το βράδυ.

Συνολικά για την υπόθεση έχουν συλληφθεί 35 άτομα σε Βόλο, Θεσσαλονίκη και Αγρίνιο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τον τελευταίο χρόνο το κύκλωμα διακίνησε τουλάχιστον 400 κιλά χασίς, 20 κιλά ηρωίνη και ένα κιλό κοκαΐνης, ενώ οι αστυνομικοί κατηγορούνται ότι ενοχοποιούσαν τρίτα πρόσωπα σε υποθέσεις ναρκωτικών και παρέδιδαν στη σπείρα ναρκωτικά που είχαν κατασχεθεί.

Στη δράση του πολυμελούς κυκλώματος περιλαμβάνονται ακόμα και σκηνοθετημένες συλλήψεις με ανταλλάγματα ποσότητες ναρκωτικών και εξαγορά ελαφρυντικών αντί μεγάλων χρηματικών ποσών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ