Πέμπτη 10 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Να απαντήσουμε στην κοροϊδία

Τις δηλώσεις του πρώην υφυπουργού της ΝΔ, Π. Δούκα, ότι οι άνεργοι που γεννά το καπιταλιστικό σύστημα και η ταξική πολιτική των κυβερνήσεών του, πρέπει να εργάζονται τζάμπα(!) καθώς και τη γενικότερη στάση έναντι των ανέργων της τρικομματικής συγκυβέρνησης, καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας (ΕΚΛ).

«Αντί να απολογηθούν για τις εκατόμβες των εκατοντάδων χιλιάδων ανέργων που καθημερινά μεγαλώνουν, για το γεγονός ότι μόλις ένας στους τέσσερις ανέργους παίρνει το εξευτελιστικό επίδομα ανεργίας των 361 ευρώ, για την απουσία νέων θέσεων πλήρους και σταθερής εργασίας, για την απουσία ιατροφαρμακευτικής κάλυψης και γενικότερα μέτρων στήριξης των ανέργων» -σημειώνει το ΕΚΛ- «προκαλούν ασύστολα».

«Οι άνεργοι», συνεχίζει, «δεν πρέπει να αφήσουν αναπάντητη αυτή την κοροϊδία των δημίων τους, έχουν χρέος να συσπειρωθούν στα σωματεία τους, στο ΕΚΛ που αποτελούν τα στηρίγματά τους» και αναφέρεται στις αγωνιστικές διεκδικήσεις για μέτρα ανακούφισης και προστασίας των ανέργων που προβάλλει το ταξικό εργατικό κίνημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ