Σάββατο 12 Γενάρη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Καραμπινάτη διαστρέβλωση

Η επίθεση που εξαπολύθηκε από την ΠΟΕ ΟΤΑ στις ταξικές δυνάμεις δεν θα μπορούσε παρά να συνοδευτεί και από επίθεση το ΚΚΕ. Αφού διατυπώνεται ο ανυπόστατος ισχυρισμός ότι οι ταξικές συνδικαλιστικές δυνάμεις απουσίαζαν από τις πρόσφατες κινητοποιήσεις του κλάδου, στη συνέχεια αναφέρουν: «Για την ενίσχυση της απουσίας τους επιστρατεύεται και η Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ κα Αλέκα Παπαρήγα που σε συνέντευξή της στον Ρ/Σ ΣΚΑΪ 100,3 FM (19-12-2012) και στη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη που δημοσιεύτηκε στο "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ" στις 20-12-2012, επιτίθεται στην ΠΟΕ-ΟΤΑ και στους αγώνες των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με τη ρητή διαβεβαίωσή της (σ.σ. η επισήμανση δική μας) ότι "το ΠΑΜΕ παίρνει αποστάσεις από τις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ"».

Αντί άλλης απάντησης επαναδημοσιεύουμε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης:

Δημοσιογράφος: «Στο θέμα της διαθεσιμότητας βλέπω κ. Παπαρήγα ότι το ΠΑΜΕ παίρνει αποστάσεις από τον κορμό της ΠΟΕ-ΟΤΑ στις κινητοποιήσεις, οι οποίες πλέον κλείνουν πάνω από μήνα».

Αλ. Παπαρήγα: «Εμείς λέμε κανείς να μην απολυθεί, ούτε ένας να μη χάσει τη δουλειά του, πολύ περισσότερο που η ανεργία έχει φτάσει σ' αυτά τα επίπεδα και ο άνεργος θα είναι οριστικά άνεργος».

Δηλαδή η υποτιθέμενη «ρητή διαβεβαίωση» της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στην πραγματικότητα είναι λόγια της δημοσιογράφου!

Η προφανής διαστρέβλωση της πραγματικότητας επιβεβαιώνει το αντιΚΚΕ μένος όσων συνέταξαν το δελτίο Τύπου της ΠΟΕ ΟΤΑ αλλά και ότι, αδυνατώντας να αντιπαραθέσουν ουσιαστικά επιχειρήματα και πραγματικά γεγονότα, καταφεύγουν στους ανυπόστατους ισχυρισμούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ