Τετάρτη 16 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΑΣΘ
Σε επίσχεση εργασίας από σήμερα

Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν από σήμερα οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα 2 μηνών που τους οφείλει ο ιδιωτικός ΟΑΣΘ. Η Διοίκηση του ΟΑΣΘ ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να καταβάλλει τα δεδουλευμένα επειδή «από το Ελληνικό Δημόσιο δεν έχουν δοθεί τα χρήματα που οφείλονται στον ΟΑΣΘ».

Εξαιτίας της άρνησης του ΟΑΣΘ να πληρώσει τα δεδουλευμένα, από σήμερα δεν θα εκτελούνται δρομολόγια των λεωφορείων με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς συγκοινωνία ο νομός.

Ετσι για άλλη μια φορά, ο εργαζόμενος λαός θα πληρώσει τα παιχνίδια κυβέρνησης - επιχειρηματιών.

Με ανακοίνωσή της η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» (ΔΑΣ) ΟΑΣΘ, καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στην επίσχεση εργασίας για τη διασφάλιση των δεδουλευμένων τους. Ταυτόχρονα ασκεί κριτική στην πλειοψηφία της διοίκησης του Συνδικάτου, που αποφάσισε την προκήρυξη των αγωνιστικών κινητοποιήσεων χωρίς προηγούμενα να πραγματοποιήσει γενική συνέλευση, χωρίς να έχει προχωρήσει σε στάσεις εργασίας και χωρίς να έχει καταγγείλει τον ΟΑΣΘ στην Επιθεώρηση Εργασίας για την καθυστέρηση της καταβολής των δεδουλευμένων τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ