Τετάρτη 16 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ»
Κινητοποιήσεις σε Εύοσμο - Κορδελιό

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις για να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους, είναι οι 170 εργαζόμενοι που απασχολούνται σε υπηρεσίες του Δήμου Ευόσμου - Κορδελιού με το 5μηνο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας.

Οι εργαζόμενοι προσλήφθηκαν στις 10 Δεκέμβρη του 2012 από το ΙΜΕ της ΓΣΕΒΕΕ. Με βάση τη σύμβαση, μέχρι τις 10 κάθε μήνα θα πρέπει να πληρώνονται τα δεδουλευμένα τους. Σε συνάντηση που έγινε, στελέχη του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ δήλωσαν ότι «ελπίζουν» πως ίσως καταφέρουν να πληρώσουν τους εργαζόμενους προς τα τέλη του Φλεβάρη.

Τη Δευτέρα, έχει οριστεί συνάντηση με τον αντιπρόεδρο του ΔΣ του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ. Οπως λένε οι εργαζόμενοι, αν δεν υπάρξουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις, θα προχωρήσουν σε δυναμικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Στο μεταξύ, για τρίτη μέρα, χτες, παρέμεινε αποκλεισμένο το Δημαρχείο Βόλου από τους εργαζόμενους στα προγράμματα «Κοινωφελούς Εργασίας», που έκαναν και πορεία. Σήμερα, Τετάρτη προγραμματίζεται εκ νέου κατάληψη και επίσκεψη αντιπροσωπείας των 5μηνιτών στο παράρτημα ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, στη Λάρισα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ