Τετάρτη 16 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Κινητοποίηση για ακτοπλοϊκή σύνδεση στην υπηρεσία του λαού

Σε συγκέντρωση των κατοίκων και ανοιχτό κάλεσμα σε μαζικούς φορείς της Κεφαλονιάς και Ιθάκης απευθύνει για το Σάββατο 19 Γενάρη, στις 5 το απόγευμα, μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς - Ιθάκης η τοπική ΕΛΜΕ αναφορικά με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την ακτοπλοϊκή σύνδεση των δύο νησιών με την ηπειρωτική Ελλάδα. Στη συγκέντρωση θα παραβρεθεί αντιπροσωπεία της ΠΕΜΕΝ και θα μιλήσει ο πρόεδρός της Σάββας Τσιμπόγλου.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ - ΚΙ σημειώνει: «Είναι επιτακτική ανάγκη να συντονιστούμε και να κινητοποιηθούμε άμεσα οι εργαζόμενοι ως επιβάτες που πλήττονται από τα ακριβά εισιτήρια, από την αραίωση των δρομολογίων, τη μείωση της αξιοπλοΐας και την αύξηση του χρόνου στο ταξίδι, οι ναυτεργάτες που βρίσκονται στο δρόμο και οι λιμενεργάτες που φτωχοποιούνται, οι αγρότες και κτηνοτρόφοι που επιβαρύνονται από το κόστος της μεταφοράς, οι μεταφορείς, οι σπουδαστές της ΑΕΝ και οι μαθητές του ναυτικού ΕΠΑΛ Ιθάκης.

Να υψώσουμε μέτωπο στην πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ και την εφοπλιστική ασυδοσία. Με το πλαίσιο που εγκρίθηκε στη σύσκεψη των φορέων στον Πειραιά, μετά από πρόσκληση των ταξικών ναυτεργατικών σωματείων να κινητοποιηθούμε άμεσα και συντονισμένα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ