Πέμπτη 24 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Στο εισαγγελέα Κατίδης, ΑΕΚ

Την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα προκάλεσε ο πανηγυρισμός του Γιώργου Κατίδη μετά το γκολ της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Αρη. Πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε και στην ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς «είναι υπεύθυνη για τις πράξεις» του ποδοσφαιριστή.

  • Στη δεύτερή του μεταγραφή στη χειμερινή περίοδο προχώρησε χτες Τετάρτη (23/1) ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπαστιάν Σέτι.
  • Παίκτης του Αρη είναι και επίσημα ο Ανδρέας Τάτος, αφού η ΠΑΕ ανακοίνωσε χτες τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό για παραχώρηση του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Τάτος αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση σήμερα.
  • Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Ματέους Βιβιάν, παρότι δεσμευόταν με συμβόλαιο έως το 2014, ωστόσο ο παίκτης δεν είχε ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του.
  • Ο Βασίλης Τοροσίδης είναι και επίσημα παίκτης της Ρόμα! Οι «τζιαλορόσι» ανακοίνωσαν στην ιστοσελίδα τους την απόκτηση του πρώην άσου του Ολυμπιακού για 2,5 χρόνια (μέχρι τον Ιούνη του 2015) αρχικά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ