Τετάρτη 30 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE - ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Φουντώνει το πάρε - δώσε στην Παιανία

Λίγο πριν το κλείσιμο της φετινής χειμερινής μεταγραφικής περιόδου (31 Γενάρη) και στον Παναθηναϊκό διάλεξαν το παρά ...τρία να φουλάρουν τις μηχανές. Ετσι μέχρι αργά χθες το απόγευμα οι «πράσινοι» φαινόταν να είναι κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του νεαρού πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και νυν της Ντιναμό Δρέσδης Γιάννη Παπαδόπουλο. Ωστόσο, τα πράγματα χάλασαν αφού η γερμανική ομάδα αξίωσε χρηματικό ποσό για την παραχώρηση του παίκτη, κάτι που αρνήθηκαν οι «πράσινοι». Την ίδια ώρα, τα τυπικά απομένουν προκειμένου να φορέσει τα πράσινα ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ Γιάννης Κοντοές που τα βρήκε με τους διοικούντες των «πρασίνων». Αντίθετα, αντίο στο «τριφύλλι» λέει ο ο Σπυρόπουλος που οδεύει προς Ιταλία και την Κίεβο.

  • Ο Σαρλ Ιτάνζ ετοιμάζεται για τον τρίτο του ποδοσφαιρικό σταθμό στην Ελλάδα, καθώς όπως όλα δείχνουν συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Οι διαπραγματεύσεις είχαν ενταθεί από τη Δευτέρα (28/1), στην αρχή υπήρχε μία διαφορά, αλλά τελικά οι δύο πλευρές βρήκαν τη χρυσή τομή, με τον ΠΑΟΚ να προσφέρει στον Ατρόμητο 150.000 ευρώ, ποσό που ικανοποιεί τους Περιστεριώτες.
  • Ο Ισπανός τεχνικός Λούκας Αλκαράθ υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Αρη κάτι που αναμενόταν μέχρι χτες το βράδυ να γίνει αποδεκτή από τη διοίκηση της ΠΑΕ. Οσον αφορά το ποιος θα τον αντικαταστήσει και μάλιστα ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Γιάννη Μιχαλήτσος φαίνεται να είναι ο επικρατέστερος.
  • Εκτός Πλατανιά είναι από χθες οι Ρούμπεν Αρότσα (δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του Αγγ. Αναστασιάδη) και ο Κεντάλ Ουκάρ (αποσύρεται από την ενεργό δράση) αφού οι δυο ποδοσφαιριστές σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της κρητικής ομάδας δε θα ανήκουν πλέον στο έμψυχο δυναμικό των Χανιωτών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ