Πέμπτη 31 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΔΧ
Η τρομοκρατία δε θα περάσει

Τον κυβερνητικό αυταρχισμό, που μεταξύ άλλων εκδηλώνεται με τη δίκη 123 αυτοαπασχολούμενων στα ταξί, καταδικάζει το Σωματείο Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Τρίτονων Φορτηγών Ελαφρών Μεταφορών ΔΧ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ (ΣΕΙΤΦΑ).

Στην ανακοίνωσή του σημειώνει: «Καταδικάζουμε την τρομοκρατία και τον αυταρχισμό της κυβέρνησης, που οδηγεί στα δικαστήρια του Πειραιά στις 5 του Φλεβάρη, τους 123 συναδέλφους μας στα ταξί, να δικαστούν για τη συμμετοχή τους στον αγώνα υπεράσπισης της δουλειάς τους, το καλοκαίρι του 2011.

Η προσπάθεια τρομοκράτησης αυτών που δεν σκύβουν το κεφάλι, υποταγμένοι στις εντολές της κυβέρνησης μονοπωλίων δεν θα περάσει, η οργανωμένη πάλη της λαϊκής συμμαχίας θα τη σπάσει.

Δεν μπορούν να σταματήσουν το δίκαιο αγώνα του λαού, δεν μπορούν, ό,τι μέσα κι αν χρησιμοποιήσουν, να σταματήσουν την αλληλεγγύη που αναπτύσσεται μεταξύ των θυμάτων της πολιτικής των κυβερνήσεων της ΕΕ και των μονοπωλίων, που μας καταδικάζουν στη φτώχεια και την εξαθλίωση για να αυξήσουν τα κέρδη τους. Η τρομοκρατία δε θα περάσει».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ